T.V.S. verliest topper in 2e klasse B tegen Elan.

10 november 2021 om 09:16 Sport Deel je nieuws

Voor de topper tegen mede koploper Elan kon T.V.S. niet beschikken over kopman Jan van de Beek en Rein Schellingerhout. Invaller uit team 2 was Dennis Wijsbeek die samen met Edwin Vetkamp de Scherpenzeelse formatie completeerde. Daar de enkelspelen in balans waren, elke speler won eenmaal, moest het dubbel de beslissing brengen wie, met nog twee speelronden te gaan, de koploper zou worden. De gasten wonnen en gaan nu met een punt voorsprong aan de leiding.

In de openingspartij won Edwin Vetkamp, na het verlies van de eerste game, met 12/10, 11/2 en 12/10 van Michel Brinkman. Daarna speelde Dennis Wijsbeek een spannende partij tegen Eddy Uittenbogaard die uiteindelijk in de beslissende vijfde game met 11/6 in het voordeel van Wijsbeek uitviel waardoor de stand op 2-0 werd gebracht.

In de tweede serie enkelspelen verloor Vetkamp vervolgens kansloos in drie games met 5/11, 4/11 en 7/11 van Uittenbogaard en ook Wijsbeek kon het ondanks winst in de tweede game niet bolwerken tegen Brinkman want game drie en vier werden met 9/11 en 6/11 verloren. Hierdoor was de stand weer in evenwicht 2-2.

Het afsluitende dubbelspel moest dus de beslissing brengen over wie de twee laatste competitie ronden met een voorsprong van een punt zou ingaan. De openingsgame ging naar de gasten uit Baarn met 7/11 maar met tweemaal 11/6 kwamen Vetkamp en Wijsbeek sterk terug. Door game vier met 7/11 te winnen dwongen Brinkman en Uittenbogaard een beslissende vijfde game af waarin de T.V.S.-ers er niet aan te pas kwamen en met 2/11 kopje onder gingen. Eindstand dus 3-2 in het voordeel van koploper Elan.

In speelronde negen staat op Dinsdag 16 november de uitwedstrijd in Utrecht op het programma tegen hekkensluiter S.V.E. De eerste wedstrijd eindigde in 5-0 overwinning voor de T.V.S.-ers

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie