Ondertekening contract hoofdsponsor
Ondertekening contract hoofdsponsor DOVO

Van Braak Accountants hoofdsponsor van DOVO JO23-1

8 november 2021 om 17:49 Sport Deel je nieuws

Vanaf dit seizoen is Van Braak Accountants, voor drie seizoenen, de trotse hoofdsponsor zijn van DOVO JO23-1, ons vlaggenschip van de Jeugdopleiding van voetbalvereniging DOVO.

Op de foto ondertekenen Hennie van Braak (directeur & eigenaar Van Braak Accountants) en Dico Harteman (bestuurslid Commerciële Zaken DOVO) het contract als hoofdsponsor tussen Van Braak Accountants en voetbalvereniging DOVO ten behoeve van DOVO JO23-1.

DOVO JO23-1 speelt tijdens de najaarscompetitie in de zaterdag 1e Divisie A en zal het daarin opnemen tegen gerenommeerde tegenstanders als Argon, DVS’33, IJsselmeervogels, DEM, FC Lisse, Quik’20 en Roda’46.

Wij zijn ontzettend trots dat we voor deze talentvolle groep een ambitieus en sociaal bedrijf hebben kunnen vinden, die oog heeft voor talentontwikkeling en die zich al jarenlang als maatschappelijk partner van DOVO bekend staat, aldus Dico Harteman (bestuurslid Commercie).

Hennie van Braak geeft aan dat hij als ondernemer uit Veenendaal een voetbalvereniging als DOVO erg belangrijk vindt vanwege het sociale aspect en de respectvolle manier waarop we gezamenlijk als vereniging met elkaar gaan.

Wij bedanken hierbij Van Braak Accountants voor het hoofdsponsorschap en de langdurige sponsoring van 3 seizoenen met deze talentvolle groep van DOVO JO23-1.

Over Van Braak Accountants

Van Braak Accountants helpt ondernemers al 40 jaar om succesvol te groeien. Vanuit 11 vestigingen bedient Van Braak Accountants iedere dag weer met enthousiasme haar klanten. Van Braak Accountants ondersteunt haar klanten met administratieve dienstverlening, het opstellen van tussentijdse cijfers, prognoses en jaarrekeningen, (verplichte) accountantscontrole, fiscale advisering en salarisadministratie. Maar bovenal met inventieve oplossingen op fiscaal en economisch gebied.

De kenmerkende manier van werken van Hennie van Braak is met Van Braak Accountants meegegroeid en geëvolueerd tot een effectieve aanpak die doel treft: wars van een standaard benadering vinden wij altijd manieren waarmee we onze klanten in staat stellen te groeien. Wij noemen dat: ongewoon ondernemen.

Wilt u ook maatschappelijk partner worden van voetbalvereniging DOVO en net zo als Van Braak Accountants voetbalvereniging DOVO steunen? Vraag naar de sponsormogelijkheden en neem contact op met onze commerciële commissie. (commercie@dovo.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie