Talentenklas-leerling Marlise Hogendoorn
Talentenklas-leerling Marlise Hogendoorn Muziekschool de Muzen

Meesterlijke voorstelling bij De Muzen

26 oktober 2021 om 09:20 Podiumkunsten Deel je nieuws

VEENENDAAL - Muziek, dans en theater. Het komt allemaal voorbij in ‘Een meesterlijke voorstelling’. De uitvoering wordt vrijdag 5 november verzorgd door docenten en leerlingen van De Muzen.

De docenten van De Muzen staan niet heel vaak samen op het podium, maar bij ‘Een meesterlijke voorstelling’ (voorheen het Meesterconcert) komen bijzondere combinaties voorbij. Wat te denken van directeur Clemens Rosmulder, die met pianobegeleiding van Hans-Erik Dijkstra, een aantal liederen zal zingen voor het publiek. Of de uitvoering van een pianokwartet van Mahler (in a uit 1876) door docenten Niki de Vlaming (viool), Gabriel Hernandez Dionis (altvool), Elianne Ardts (cello) en Vincent Robert (piano). Daarnaast vormen Romeo Cimarosti (slagwerk), Maurice Ditmer (trompet), Joost Zoeteman (basgitaar) en Cunéra van Lier (saxofoon) eenmalig een band.

Harpdocente Heleen Venekamp treedt samen met haar Talentenklas-leerling Marlise Hogendoorn op en de vioolleerlingen uit de Talentenklas vormen een ensemble tijdens ‘Een meesterlijke voorstelling’. Maar ook komen onze moderne dansleerlingen in actie, onder leiding van docente Femke Aaldering. En zo is er nog veel meer. En theaterdocent Marthie Overeem praat het programma aan elkaar zoals alleen Marthie dat kan.

Gratis toegang

‘Een meesterlijke voorstelling’ wordt vrijdag 5 november om 19.30 uur uitgevoerd in de zaal van Spectrum. De toegang is gratis, maar reserveren is verplicht. Ook moeten bezoekers vanaf 13 jaar een Corona Testbewijs tonen bij binnenkomst. Het reserveren van kaarten kan via www.demuzen.nl en elke bezoeker (ongeacht de leeftijd) heeft een kaart nodig.

De Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Marthie Overeem
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie