Overhandiging cheque aan Stadsakkers Veenendaal
Overhandiging cheque aan Stadsakkers Veenendaal Jeroen van Brakel

Pokon sponsort Stadsakkers Veenendaal

19 oktober 2021 om 16:06 Zakelijk Deel je nieuws

18 oktober ontving Stadsakkers Veenendaal een cheque t.w.v. €500,- van Pokon. Het sponsorbedrag is opgehaald tijdens het sportevent “Samen in Beweging” dat door personeel is georganiseerd.

Het sportevent “Samen in Beweging” werd door medewerkers van Pokon georganiseerd om na een lange periode van thuiswerken, gezamenlijk in beweging te komen. Naast het fysiek in beweging komen door te wandelen, fietsen of hardlopen wilden zij ook een gezamenlijk doel voor ogen hebben. “We wilden onze behaalde km koppelen aan een bedrag om zo geld te verzamelen voor een goed doel wat bij ons past. Mijn collega attendeerde ons op Stadsakkers Veenendaal, een perfecte match was!” aldus Jeroen de Hoog.

Stadsakkers Veenendaal verbouwt met zo’n 50 vrijwilligers groente en fruit op een terrein van 3 ha om hiermee 180 tot 200 huishoudens uit Veenendaal, die aangesloten zijn bij de voedselbank, wekelijks te voorzien van verse producten. Een geweldig initiatief wat goed aansluit bij het merk Pokon, welke de ambitie heeft om Nederland te vergroenen want Groen doet je goed!

Stadsakkers Veenendaal was erg verrast en kon het opgehaalde sponsorbedrag goed gebruiken. Zij zullen het geld besteden aan groentenzaden en planten. Begin volgend jaar gaan ze verhuizen naar een nieuwe locatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie