Afbeelding
Winkelstad Veenendaal

De lichtjes in het centrum van Veenendaal branden weer

19 oktober 2021 om 14:51 Winkels

VEENENDAAL Het is herfst in Veenendaal. De dagen worden korter en de bomen steeds kaler. Winkelstad vond het tijd voor licht en gezelligheid en daarom branden de lichtjes alweer in het centrum van Veenendaal.

Afgelopen vrijdag, voorafgaand aan de Cityrun, opende wethouder Dylan Lochtenberg het lichtseizoen in Winkelstad Veenendaal. Met een druk op de knop verlichtte hij de Markt, waarmee het ‘donkere dagen’-offensief van Winkelstad van start gaat. 

,,We zijn blij en trots, dat we de Cityrun weer welkom mochten heten in de binnenstad”, zei Henny Jansen, Binnenstadsmanager. ,,Daarom waren we erop gebrand om juist op deze dag het lichtseizoen te openen. De verlichting is een mooie aanvulling op dit fantastische evenement.” Hij geeft ook aan dankbaar te zijn voor de extra inspanningen van de gemeente Veenendaal, waardoor het dit jaar mogelijk werd de verlichting eerder te ontsteken. 

In de binnenstad zijn 166 lichtornamenten opgehangen en in de overdekte winkelcentra Scheepjeshof en Passage Corridor zijn grote lichtobjecten geplaatst. Op deze manier willen de ondernemers gezelligheid en warmte brengen in de donkere dagen van het jaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie