Supanee Wissele-Visesvara geeft Thaise gezichtsmassages in haar salon Natuurijk.
Supanee Wissele-Visesvara geeft Thaise gezichtsmassages in haar salon Natuurijk. @tedxmedia
De Specialist

Supanee Wissele-Visesvara van Natuurijk: ‘Stimuleer zelfreinigend vermogen’

20 oktober 2021 om 15:00 Zakelijk

VEENENDAAL De zomer ligt inmiddels weer achter ons en de donkere, koude tijd doet langzaam haar intrede. Een mooi moment om de huid van het gezicht te laten herstellen van de zon en voor te bereiden op de ijzige kou. Supanee Wissele-Visesvara geeft Thaise gezichtsmassage in haar salon Natuurijk, die de de huid helpt te herstellen en rimpels vermindert.

Supanee heeft met succes diverse Thaise gezichtsmassagecursussen afgerond aan de Chivasom International Academy, geaccrediteerd door het CIBTAC- instituut, een wereldbekend instituut vanuit Engeland. Deze gekwalificeerde instelling heeft al veel spa-eigenaren, schoonheidsspecialisten, masseurs en fysiotherapeuten voortgebracht, die in veel bekende hotels en instellingen wereldwijd werken. 

BLOEDCIRCULATIE De ‘Facelifting’ is één van de  populairste behandelingen bij  Natuurijk. Het is een spier stimulerende  massage, die zich richt op de tien  belangrijkste gezichtsspieren en daarmee een hoge bloedcirculatie stimuleert. ,,Het gezicht wordt dus niet alleen aan de buitenkant gereinigd, maar ook van binnenuit’’, zegt Supanee

LYMFEDRAINAGE ,,Juist het stimuleren van het zelfreinigende vermogen van het lichaam is zo belangrijk’’, vervolgt ze. ,,Handmatig Lymfedrainage is daarom ook een veel gekozen behandelingen bij Natuurijk. Het helpt om acne, allergie, littekens en meer gezichtshuid problemen kwijt te raken. Maak een afspraak en ervaar het zelf.’’

NATUUR IS KRACHTIG Supane kiest in haar salon Natuurijk voor honderd procent natuurlijke producten. ,,De natuur is van zichzelf heel krachtig’’, zegt ze. ,,Ik geloof in die kracht en de puurheid van de natuur. Wij gebruiken daarom in onze salon honderd procent natuurlijke gezichtsproducten. De reden is niet alleen dat deze geen schade veroorzaken aan de huid of zorgen voor ophoping van gifstoffen in het lichaam, maar ook dat je hiermee je huidproblemen zoals rimpeltjes en huidverslapping, het beste kan verzorgen. Ik maak de producten voor de behandeling vers en stel deze samen naar gelang het huidtype, zodat de producten van Natuurijk het beste passen bij uw huid. Alle gezichtsproducten bij Natuurijk zijn zorgvuldig gekozen. Naast de juiste behandeling, krijgt je huid dus ook de beste eigenschappen van de natuur mee, afgestemd op de behoefte van jouw specifieke huid’’, zegt Supanee Wisselo - Visesvara tot besluit.

Kijk voor meer informatie op de website www.natuurijk.wixsite.com/natuurijk.

Dit artikel wordt u aangeboden door Natuurlijk. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie