Meer Makelaar komt graag met u in gesprek voor een Verhuisadvies naar een woning die past bij uw huidige woonwensen
Meer Makelaar komt graag met u in gesprek voor een Verhuisadvies naar een woning die past bij uw huidige woonwensen Meer Makelaar

Meer Makelaar geeft inzicht en biedt kansen: ‘Wat zijn op dit moment uw woonwensen?’

20 oktober 2021 om 13:00 Zakelijk

RHENEN Heeft u de laatste tijd ook vaker over uw eigen huis zitten nadenken? Heb ik al deze kamers nog nodig? Is die tuin niet te veel onderhoud? Zouden we niet graag dichter bij de school van de kinderen wonen? Meer Makelaar merkt dat veel mensen met woonwensen zitten, maar bang zijn er niets mee te kunnen.

,,Wij willen iedereen met deze wensen uitnodigen om er juist eens over te komen praten! Ook bij mensen die wij spreken in de gemeente Rhenen, Veenendaal en omgeving merken we dat er heus wel een behoefte is om te verhuizen. Om verschillende redenen; een grotere woning, juist kleiner, een eengezinswoning en mensen die een appartement zoeken. En de lokale markt is soms niet hetzelfde als wat er landelijk in het nieuws is. Wij zullen dit jaar waarschijnlijk toch een 150 huishoudens hebben kunnen helpen een nieuw plekje te vinden. Maar we denken dat er veel meer mensen de behoefte hebben aan een ander huis. Momenteel durven ze hier niet over te denken, behalve af en toe eens op Funda kijken’’, meent makelaar John van Dam.

VERBOUWEN Meer Makelaar heeft de mogelijkheid u actief deel te laten nemen aan het zoekproces voor een ander huis. ,,We komen graag langs om eens over uw woonwensen te praten. Tegelijkertijd kunnen we een waardebepaling doen van uw huidige woning. Dan weet u ook direct wat uw huis nu waard is in deze woningmarkt. En we kijken heel objectief naar de mogelijkheden. Wanneer een verbouwing voldoende is om aan de woonwensen te voldoen, kan onze hypotheekadviseur ook alle financiële opties voor u uiteenzetten. Ik heb klanten gehad die zelf de afgelopen twee jaar niets voorbij hebben zien komen. Maar nu zij besloten hebben hun eigen woning toch te verkopen, zien zij plots wel dat er huizen zijn die ze leuk vinden.’’

VERHUISADVIES Met uw woonwensen kan Meer Makelaar u matchen met de woningen uit hun aanbod. ,,En ook nieuwe woningen bij andere makelaars krijgt u via de mail gestuurd. Zo heeft u een veel beter en sneller inzicht wat er nu op de woningmarkt te krijgen is. Wij komen graag bij u langs en u bent welkom op ons kantoor voor een Verhuisadvies. Met een plaats, budget, type woning en aantal slaapkamers vinden we een woning die past bij uw huidige woonwensen’’, besluit John. Loop eens binnen aan de Herenstraat 49, bel voor een afspraak: 0317 - 614375. Of kijk op: www.meermakelaar.nu.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Meer Makelaar. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie