presentatie mw Carla Dik-Faber tijdens start Duurzaamheidsweek Veenendaal
presentatie mw Carla Dik-Faber tijdens start Duurzaamheidsweek Veenendaal Wim Bakker

Duurzaamheidsweek van Veenendaal4Fair met mevr. Carla Dik-Faber (CU)

11 oktober 2021 om 13:07 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 9 oktober jl. vond in het Trefpunt#duurzaam, Passage 24 in Veenendaal de start plaats van de Duurzaamheidsweek Veenendaal 2021 met mevr. Carla DikFaber. In haar presentatie ging zij in op het belang om de samenhang te zoeken in de 17 duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties. Daarvoor wordt door SDG Nederland campagne gevoerd. Op het gebied van consumptie kan door iedereen een behoorlijke bijdrage worden geleverd om de klimaatverandering te stoppen.

In 2020 droeg zij haar kleding ook op Prinsjesdag.  Het komt van Irma Borgsteede van Fashion Made in Holland uit Veenendaal. ,,Ik ben echt fan van haar. Ze maakt kleding van restanten uit de kledingindustrie. De rok die ik draag had ik zelf al in de kast hangen”,

Ik draag altijd al duurzame kleding, maar wil eigenlijk ook dat het eerlijk gemaakt is. Steeds meer zijn shirts en broeken wegwerpartikelen geworden. Dat wil ik echt vermijden.

Voor meer informatie over het programma van deze week en leuke, interessante filmpjes en artikelen kunt u terecht op de website www.Veenendaal4fair/nieuws.

Mevrouw Carla Dik Faber (CU) is oud raadslid van de gemeente Veenendaal en in maart van dit jaar gestopt als lid van de Tweede Kamer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie