The Hidden Life of Trees, met boswachter Peter
The Hidden Life of Trees, met boswachter Peter Filmdepot

Bij Filmhuis Veenendaal: The Hidden Life Of Trees en Supernova

10 oktober 2021 om 17:55 Lokaal Deel je nieuws

The Hidden Life Of Trees
Wist u dat bomen met elkaar communiceren? En dat zij voor hun nageslacht zorgen en elkaar waarschuwen voor vijanden? Deze en nog veel meer interessante weetjes komen aan bod in de prachtige documentaire The Hidden Life Of Trees. De film is gebaseerd op het boek van de Duitse boswachter Peter Wohlleben. Naast uiteraard veel bomen, speelt de boswachter zelf de hoofdrol in de documentaire. Zijn missie is de mens het belang van gezonde, goed gevulde bossen te laten zien. De film is te zien op zaterdag 16 oktober, om 20.00u, in het kader van De Dag Van De Duurzaamheid.

Supernova
Schrijver Tusker (een rol van Stanley Tucci) en partner Sam (gespeeld door Colin Firth) maken met hun caravan een rondreis door Engeland.  Onderweg bezoeken ze bijzondere locaties, familie en vrienden en niet zonder reden. Tusker lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Deze reis zal waarschijnlijk hun laatste reis samen zijn. En het zal ook de laatste periode zijn waarin ze nog ‘gewoon’ met elkaar kunnen zijn, voordat de ziekte genadeloos toe zal slaan. Maar de film is vooral een ode aan de liefde. Te zien op zondag 17 oktober om 14.30u

De films draaien in zaal Spectrum, Kees Stipplein 72. Met pauze. Reserveer je kaarten op www.filmhuisveenendaal.nl   Hier vindt u ook alle coronamaatregelen op een rij.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie