Jeugdselectie Hang On met trainer Erik de Heer
Jeugdselectie Hang On met trainer Erik de Heer Wouter Dalhuijsen

Vliegende start voor Hang On!

6 oktober 2021 om 12:06 Sport Deel je nieuws

Na een lange periode waarin er geen wedstrijden waren is Hang On met een vliegende start aan het nieuwe Survivalrun seizoen begonnen. Hoofdtrainer/coach Erik de Heer kijkt met grote tevredenheid terug naar de afgelopen 3 Survivalrun wedstrijden die meetellen in de Landelijke competitie. 

Als je bij de dames kijkt, zowel volwassen als de jeugd, dan is er bij Hang On  heel veel ‘Girlpower ’te zien grapt Erik de Heer. In maar liefst vijf wedstrijdcategorieën blijken de dames van Hang On onverslaanbaar zijn geweest.

Florence van Helten liet op de Langste Survivalrun afstand (LSR) zien een klasse apart te zijn. ‘Nu is deze afstand al niet voor veel atleten weggelegd maar Florence won  met veel overmacht de runs in Udenhout en Leeuwarden.  Sandra van Dijk wist in deze beide runs  beslag te leggen op de 2e plaats en te winnen bij de veteranen.

Meira Zubcevic die dit seizoen uitkomt op de middellange afstand (MSR) wist overtuigend Udenhout te winnen. Het feit dat Meira vorige seizoen nog jeugdlid was maakt de overwinning extra speciaal.

Bij de meisjes wisten Anne van Schuppen (10-11 jaar) en Lemoni Berk (12-14) drie keer op te winnen. Esmee den Hertog legde drie keer beslag op de 2e plek. Zowel Loes van Schuppen als Marloes de Boer (12-14) wisten eveneens op het podium te komen.

Bij de heren liep Stijn Lagrand in zijn 1e seizoen bij de senioren in de MSR Udenhout knap 3e gevolgd door Jesse de Heer. Martijn Bloem behaalde  in de LSR Udenhout  een 2e en in MSR Leeuwarden 1e plek  Zoran Zubcevic een 3e

Teije van der Kooij liet bij de jongens 12-14 jaar  in vorm te zijn en momenteel de beste te zijn door drie wedstrijden op rij te winnen. Simon Copray  die in het tussenklassement een gedeelde 1e plek inneemt won in Udenhout en kwam zowel in Ede als Leeuwarden kort achter zijn concurrent over de finish heen.

Nieuwkomers  Mathis van Selten  behaalde in zijn 1e seizoen maar liefst 2 keer het podium  en IJsbrand Terpstra werd 3e. Dat goede training de basis van succes is blijkt maar weer, deze jongens liepen door de corona nog geen wedstrijden

 ‘Voor mij is het geweldig te zien dat nu het weer mag er zo goed gepresteerd wordt door de gehele ploeg! Het gemotiveerd door blijven trainen en het werken aan een sterke basis zien we nu beloond worden met een vliegende start aan het begin het seizoen’ aldus de trotse trainer. Toch moeten we scherp blijven want het seizoen is pas net begonnen en er volgen nog heel veel wedstrijden.’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie