actie Jan van de Beek
actie Jan van de Beek Kees de Koning

T.V.S. na twee overwinningen weer koploper.

6 oktober 2021 om 09:02 Sport Deel je nieuws

In de tweede uitwedstrijd van dit seizoen werd in Baarn gespeeld tegen koploper Elan. Jan van de Beek en Edwin Vetkamp wonnen alle enkelspelen en alleen in het dubbel werden ze verslagen door de gastheren.

In de openingspartij had van de Beek weinig problemen met Michel Brinkman alleen in de tweede game werd een nipte 13/11 zege behaald in de twee andere was het verschil duidelijk. Vetkamp boekte zijn eerste seizoenszege door met 3-0 te winnen van Eric Mathuna.  

In het dubbel wat volgde dolven van de Beek en Vetkamp de eerste dubbel nederlaag, na 6/11 en 2/11 werd de derde game nog wel met 16/14 gewonnen maar met 11/7 in de vierde game beslisten de gastheren de partij in hun voordeel.

In de tweede serie van de enkelspelen won Vetkamp na een verloren openingsgame met 3-1 van Brinkman en van de Beek was na een moeizame eerste game 15/13 vervolgens met 11/2 en 11/3 veel te sterk voor Mathuna.

Ook hekkensluiter S.V.E. krijgt klop van koploper T.V.S.  

In de vierde speelronde kwam het Utrechtse S.V.E. op bezoek in de “Breehoek” en slaagde er niet in om de T.V.S.-ers een punt af te snoepen. Het duo Jan van de Beek en Rein Schellingerhout bleven dus ongeslagen in zowel de enkelspelen en het dubbel.

In de openingspartij leverde van de Beek de eerste game met 10/12 in tegen Folkert Schuurman maar won vervolgens drie games makkelijk op rij. In de tweede partij ging ook Schellingerhout in de eerste game met 11/13 onderuit mar ook hij herstelde zich snel en won drie games op rij.

Het derde punt werd gescoord door de winst in het dubbel, van de Beek en Schellingerhout wonnen met 11/6, 11/9, 8/11 en 11/4.

Van de Beek kwam in zijn partij tegen Marcel de Jong na 11/4, 3/11 en 8/11 met 2-1 achter maar vocht zich terug in de wedstrijd en won met achtereenvolgens met 11/3 en 11/8. In de slotpartij zette Schellingerhout de 5-0 eindstand op het scorebord door in vier games te winnen van Schuurman.

In de laatste speelronde van de eerste competitie helft komt op Maandag 11 Oktober Barneveld 1 op bezoek in de “Breehoek”.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie