Thuisin Van Dijk aan de Groeneveldselaan 43 heeft alles onder één dak, geeft een persoonlijk interieuradvies en kan totaal ontzorgen.
Thuisin Van Dijk aan de Groeneveldselaan 43 heeft alles onder één dak, geeft een persoonlijk interieuradvies en kan totaal ontzorgen. Astrid Meyer

Stokje overgedragen bij Thuisin Van Dijk

6 oktober 2021 om 13:03 Zakelijk

VEENENDAAL Heddy en Jan Pieter van Dijk hebben hun Thuisin Van Dijk overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Rob Rietveld gaat met een frisse, nieuwe, jonge kijk persoonlijk adviseren op alle interieurmogelijkheden.

Heddy is al 38 jaar werkzaam in het familiebedrijf: ,,Mijn opa is deze gestart in 1930 en in 1959 hebben mijn vader en oom de winkel geopend. Zelf ben ik in 1983 begonnen in de winkel aan de Patrimoniumlaan en wilde deze nog verder laten groeien.’’ Zo verhuisde Thuisin Van Dijk destijds naar de Woonboulevard aan de Groeneveldselaan. ,,Hier was ruimte om nog meer te laten zien en hebben we het assortiment verder kunnen uitbreiden. Niet alleen tonen we producten, ook hebben we inspirerende hoekjes gemaakt waar mensen ideeën kunnen opdoen. Toch komt nu voor mij de tijd om af te gaan bouwen en de komende maanden Rob te helpen voor ik helemaal stop in het interieuradvies’’, geeft Heddy aan.

SAMENWERKEN Thuisin Van Dijk is afgelopen vrijdag officieel overgedragen aan de nieuwe eigenaar Rob Rietveld. ,,Ik ben nu al een aantal weken in de winkel werkzaam en voel me helemaal thuis in het persoonlijk adviseren van de klant. We hebben alles onder één dak en het gehele team blijft bij Thuisin van Dijk werkzaam. Zij bieden een schat aan ervaring. We blijven bij Thuisin Van Dijk de klant voorzien van persoonlijk interieuradvies en zullen hen totaal ontzorgen. Voor wandbekleding en schilderwerk blijft de samenwerking met Jan Pieter van Schildersbedrijf Piet van Dijk voortbestaan. En onze eigen monteurs komen bij u thuis langs voor bijvoorbeeld vloeren en raambekleding. Hierin zullen we ons bij Thuisin Van Dijk nog meer specialiseren in onder andere nieuwe Smart Home technieken en elektrische bediening’’, vertelt Rob enthousiast.

BTW VRIJ WEEKEND Thuisin Van Dijk maakt zich op voor een feestelijk weekend van 14 tot en met 16 oktober. Iedereen kan dan kennis komen maken met Rob. ,,Van alle bestellingen op deze dagen nemen wij de btw-kosten op ons, op voorwaarde dat mensen een aanbetaling doen. We maken het gezellig met een hapje en een drankje en onze adviseurs kijken samen met de klanten naar leuke aanbiedingen. Of je nu je wand een kleurtje of nieuw behang wil geven, de complete vloer of raambekleding wil doen; kom zeker even langs aan de Groeneveldselaan 43!’’, besluit Heddy van Dijk.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Thuisin Van Dijk. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie