Afbeelding
Louwman Group

Van Gent neemt Toyota-dealer in Amersfoort over

30 september 2021 om 12:52 Zakelijk

VEENENDAAL Autobedrijf Van Gent neemt de Toyota dealeractiviteiten over van Louwman Amersfoort. Vanaf vrijdag 1 oktober zet het bedrijf, dat al vestigingen heeft in Ede en Veenendaal, de activiteiten in Amersfoort voort met hetzelfde team en in hetzelfde pand. ,,Wij zijn blij met deze geboden kans en verheugen ons op deze uitbreiding”, aldus Jacco van Gent. ,,Het gebied Amersfoort sluit naadloos aan op onze huidige vestigingen.”

,,De overname past perfect bij de netwerkstrategie van Toyota in Nederland”, legt Van Gent uit. ,,Wij zijn blij om één van de partners te zijn waarmee Toyota de toekomst in gaat. Wij bedanken Louwman & Parqui en Toyota voor de geboden kans en het vertrouwen. Dat deze kans is geboden hebben wij mede te danken aan onze grondleggers, de gebroeders Wim en Cor van Gent, zij kozen 43 jaar geleden voor het succesvolle merk Toyota. Samen met ons team van circa 100 medewerkers hebben we 13 jaar op rij de Ichiban Award weten te winnen voor beste Toyota dealer van Nederland.”

Inmiddels heeft de tweede generatie Van Gent al enige jaren de leiding over het familiebedrijf. ,,Vanaf vrijdag staan Jacco van Gent en zijn team voor de klanten klaar op onze nieuwe vestiging in Amersfoort. Zijn taken als verkoopleider in Veenendaal worden overgenomen door Breunis Valkenburg, al 12 jaar een bekend gezicht in de verkoop bij Van Gent. Diderik van Gent zal het aanspreekpunt blijven voor vestiging Ede en Gilbert van Gent op vestiging Veenendaal. In Amersfoort werkt een ervaren en gemotiveerde groep van 20 mensen. Wij hebben er vertrouwen in om met dit team Van Gent en Toyota goed te vertegenwoordigen in dit gebied.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie