bridgetafel
bridgetafel Gerda van Hunnik

Bridgeclub 91 mag weer beginnen

26 september 2021 om 20:17 Sport Deel je nieuws

Nu de Corona bijna uit ons land en gelukkig ook uit Veenendaal is verdreven, heeft de Bridgebond geadviseerd om weer te gaan starten met het bridgen in clubverband. Ook de Gemeente Veenendaal heeft de locatie weer vrijgegeven om onze geliefde bridgesport weer op te pakken. Veenendaal telt een aantal bridgeclubs. Ieder met hun eigen identiteit en bedoelingen. Bridgeclub 91 (bestaat, zoals de naam al doet vermoeden dus al 30 jaar). Het is een kleine club van ongeveer 30 leden. Behalve het spelen van het bridgespel is het ook de bedoeling een gezelligheidsvereniging te zijn. We zijn niet aangesloten bij de Nederlandse Bridgebond, wat ook betekent dat we niet gehouden zijn aan de strenge regels van arbitrage e.d.

Inmiddels hebben diverse leden moeten afhaken door de lange tijd van gedwongen pauze. Nieuwe leden zijn van harte welkom. We spelen op de woensdagavond in de zaal aan de Kleine Beer van de Poostel/Morgenster, Poolster 162. Aanvang 19.30 uur tot ongeveer 22.15 uur. We houden een korte pauze met een drankje of een kopje koffie of thee. In de zomervakantie en rond de Kerst wordt enige weken gepauzeerd. We beginnen voor het eerst weer op woensdagavond 6 oktober 2021.

Om lid te kunnen worden is enige kennis en ervaring met het spelen wel vereist. Het is mogelijk een maandje mee te draaien om te bekijken of het naar je zin is.

Je kunt je aanmelden met-of zonder partner. We zullen dan ons best doen een geschikte partner te vinden. De leiding was een aantal jaren in handen van Els Reckman, maar in verband met haar verhuizing buiten Veenendaal heeft ze dit overgedragen aan Gerard Dekker. Voor inlichtingen kun je bellen naar Gerda van Hunnik tel. 0318-512329 of mailen naar djvanhunnik@gmail.com

bridgetafel
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie