Afbeelding
Foto door K00D1992 form PxHere

Een gietvloer of toch een beton cire vloer?

24 september 2021 om 07:01 Partnercontent

Wanneer je onlangs een woning hebt gekocht, dan wil je deze natuurlijk zo leuk mogelijk inrichten. Voordat je dit echter kunt doen is het wel zo belangrijk om de vloer alvast te leggen. De vloer is een zeer belangrijk onderdeel van je woning. Heb je een prachtige vloer, dan doet dit veel met je woning. Denk daarom goed na over welke vloer je aan wilt schaffen. Gelukkig gaan wij jou daar in dit artikel een handje bij helpen. We gaan het namelijk hebben over twee populaire vloeren. Namelijk de gietvloer en de vloer van  beton cire. Zo kan je alvast wat inspiratie op doen en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

De gelijkenissen

Laten we beginnen met de twee gelijkenissen van de vloeren. Wanneer we kijken naar de gelijkenissen, dan kunnen we concluderen dat allebei de vloeren zeer populair zijn en dat het naadloze vloeren zijn. Beide vloeren zijn zeer eenvoudig te reinigen en de vloeren hebben allebei een zeer strakke uitstraling. Tevens zijn allebei de vloeren in bijna alle kleuren te verkrijgen.

Kortom, er zijn een hoop gelijkenissen te vinden. Het is dan ook niet heel gek dat mensen deze twee vloeren vaak met elkaar verwarren en het lastig vinden om een keuze te maken. Echter zijn er toch een aantal verschillen en daar gaan we je onderstaand meer over vertellen.

De verschillen

Kijken we naar de verschillen, dan is het goed om te melden dat de gietvloer wordt gegoten en de beton cire vloer met een spaan wordt aangebracht door een professional. Wanneer we goed kijken naar de uitstraling van de vloeren, dan zien we toch wat verschillen. Zo heeft de beton cire vloer een meer natuurlijke look dan de gietvloer.

Vind je het lastig om tussen deze twee vloeren te kiezen? Kijk dan even naar de kosten gietvloer en vergelijk deze met de kosten die je hebt op het moment dat je een beton cire vloer laat aanleggen. Wie weet wordt het dan makkelijker om een keuze te maken.

Heerlijk, een vloerverwarming

Kijken we naar de gietvloer, dan kunnen we je vertellen dat deze vloer perfect te combineren is met een vloerverwarming. Hoe lekker is dat? Echter zal je je wel even moeten verdiepen in de verschillende gietvloeren die er zijn. Mocht je bijvoorbeeld voor de PU-gietvloer kiezen, dan kies je absoluut voor een vloer die zeer geschikt is voor vloerverwarming.

Heb jij na het lezen van dit artikel besloten dat je voor de beton cire vloer wilt gaan? Ook dan is het prima mogelijk om voor vloerverwarming te kiezen!

Een goede aanbieder

Is het tijd om een vloer te kopen? Ga dan op zoek naar een goede aanbieder. Op het internet zijn verschillende aanbieders te vinden die klaarstaan om jou te helpen. Ga op zoek naar een partij met een goede naam en een eerlijke prijs. Kies voor kwaliteit en lees reviews op het internet om zo een weloverwogen keuze te maken. Wij wensen je in ieder geval veel succes!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie