Maarten van der Weijden zwemt mee met de Zwem4Daagse in zwembad 't Gastland Rhenen
Maarten van der Weijden zwemt mee met de Zwem4Daagse in zwembad 't Gastland Rhenen Nathalie van Ravenswaaij

Zwem4daagse Optisport Rhenen bij het zwembad ‘t Gastland een groot succes!

20 september 2021 om 12:29 Sport Deel je nieuws

Rhenen –Vier dagen lang trokken de deelnemers van de zwem4daagse hun baantjes in het bad van ‘t Gastland. De dappersten zwommen elke avond tot wel veertig baantjes of wel een kilometer. Ongeveer 35 deelnemers, voornamelijk kinderen, legden vier dagen verschillende afstanden af, waarmee zij hun medaille en oorkonde verdienden.

Tijdens deze week heeft Maarten van der Weijden verschillende zwembaden bezocht om de deelnemers te motiveren alles te geven. Van Leerdam naar Vianen en verder naar Houten om zo via Nijkerkerveen aan te komen bij ’t Gastland in Rhenen. Maarten heeft de hele route tussen de zwembaden fietsend en hardlopend afleggen en op deze manier met elkaar verbonden.

Hij heeft de deelnemers verteld over de samenwerking met de Zwem4daagse en het initiatief om geld in te zamelen. De inzameling gaat naar kankeronderzoek bij mensen met een verstandelijke beperking. Met grote vreugde van de deelnemers heeft Maarten ook zelf nog even mee gezwommen en handtekeningen uitgedeeld. Het was een groot feest!

Intussen is er al ruim €56.000 opgehaald. Doneren kan nog steeds, help jij ook mee?!

https://zwem4daagse.mvdwfoundation.nl/evenement/rhenen/doneren

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie