Ellie Lust komt 9 oktober naar Veenendaal in het Ontmoetingshuis
Ellie Lust komt 9 oktober naar Veenendaal in het Ontmoetingshuis José Donatz Fotografie

Ellie Lust over ‘Mijn jaren bij de politie’

16 september 2021 om 21:45 Lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 9 oktober a.s. komt Ellie Lust naar Veenendaal! In het Ontmoetingshuis zal zij in een college tour setting worden geïnterviewd door Dorine Hermans. Ook het publiek heeft de gelegenheid tot het stellen van vragen aan deze bekende televisiepersoonlijkheid.

Ellie Lust

Ellie Lust was tot oktober 2018 politieagent en als woordvoerder voor de politie Amsterdam regelmatig te zien in nieuwsitems en in Opsporing Verzocht. Ze presenteerde verschillende programma’s zoals Ellie op Patrouille, Ellie in de Handel, de Canal Parade en de Pridetest. Momenteel staat zij meerdere keren per week aan de desk als deskundige in 112 Vandaag van RTL5.

Boek ‘Mijn jaren bij de politie’

Ellie Lust vertelt deze middag aan de hand van het gelijknamige door haar geschreven boek ‘Mijn jaren bij de politie’. In dit boek vertelt Ellie Lust, Nederlands populairste ex-politievrouw, openhartig en eerlijk over de ruim dertig jaar dat ze bij de politie in Amsterdam werkte. In die jaren deed Ellie Lust ervaring op met bijna alle facetten van het politievak. Als motoragent reed ze rondjes over de Amsterdamse ring, als wijkagent zag ze van dichtbij de ellende in Amsterdam-West, als oprichter van Roze in Blauw verzette ze zich tegen het anti-homogeweld en als woordvoerder van de politie was ze betrokken bij de meest spraakmakende zaken van Nederland. ‘Mijn jaren bij de politie’ gaat niet alleen over al die gebeurtenissen en hoe zij en haar collega’s daarmee omgingen, maar ook over haar ontwikkeling als mens en als agent door de jaren heen. Ellie Lust vertelt zoals we van haar gewend zijn: duidelijk, no-nonsense en met humor. Als het over de Nederlandse politie gaat hebben de meeste mensen hun mening al klaar, maar in dit boek horen we de verhalen van binnenuit, gaan gesloten deuren open en zijn politieagenten niet alleen uniformen, maar vooral mensen.

In het Ontmoetingshuis wordt Ellie Lust over haar jaren bij de politie geïnterviewd door Dorine Hermans. Ook het publiek heeft de gelegenheid tot het stellen van vragen. Na afloop is een signeersessie met mogelijkheid tot het kopen van Ellie’s boek  ‘Mijn jaren bij de politie’.

Praktische informatie

Zaterdag 9 oktober 2021 – aanvang 15.30 uur 

Kaarten à € 15,00 online te koop via www.ontmoetingshuis.nl

Ontmoetingshuis Veenendaal Oost - Spiesheem 54- 3907 NJ Veenendaal

Meer info: activiteit@ontmoetingshuis.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie