Zuiderkruis Veenendaal
Zuiderkruis Veenendaal Yvonne Cloo

PvdA Veenendaal ontmoet de Wijk

8 september 2021 om 19:44 Lokaal Deel je nieuws

Op woensdagavond 22 september organiseert PvdA Veenendaal weer een editie van een serie avonden in de wijk waarbij zij in gesprek gaat met de bewoners. Deze tweede editie zal plaatsvinden in Buurthuis De Driehoek, Zuiderkruis 742, 3902 XX Veenendaal en betreft de wijk Dragonder-Zuid. We beginnen om 19:30 uur.

In Veenendaal vind je een mix van vele culturen en herkomstlanden. Dit is een verrijking, maar verschil in taal en culturele achtergrond maakt onderling contact vaak moeilijk.

Fractieleider Hans van de Braak zal met fractie- en andere leden van de PvdA samen met jullie praten over de dingen die jullie bezighouden. Vragen over zorg en veiligheid in de wijk, hoe we met bepaalde instanties in contact kunnen komen enz.

We hopen op een levendige en leerzame discussie waarin iedereen kan zeggen wat hem of haar bezig houdt. Doordat Covid-19 ons land nog niet heeft verlaten dienen we de landelijk geldende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen en daarvoor is het van belang van tevoren door te geven als je erbij wilt zijn. Aanmelden kan door naam, adres en telefoonnummer via veenendaal@pvda.nl door te geven. Mocht het voor u niet mogelijk zijn een mail te sturen, dan is aanmelding aan de zaal ook mogelijk. Met uw gegevens zal uiterst zorgvuldig omgegaan worden.

We hopen op een goede opkomst en er staat voor iedereen een kopje koffie of thee klaar.

Graag tot 22 september!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie