Je bent nooit te oud om toneel te spelen
Je bent nooit te oud om toneel te spelen Muziekschool de Muzen

Hoezo te oud om toneel te spelen

8 september 2021 om 14:48 Lokaal Deel je nieuws

VEENENDAAL – Een mens is nooit te oud om iets nieuws te leren en daarom start De Muzen de cursus Hoezo te oud om toneel te spelen. Ter kennismaking is er maandag 27 september een gratis proefles.

Hoe mooi is het om eens een ander te mogen zijn? In een kostuum rond te kunnen lopen van vroeger of in de toekomst? Op toneel kan alles zolang we respectvol met elkaar omgaan.

Fantaseer mee, lach uitbundig, speel de sterren van de hemel, maar maak vooral veel plezier met elkaar. En de cursus wordt afgesloten met een korte voorstelling voor publiek.

De cursus Hoezo te oud om toneel te spelen is bedoeld voor volwassenen vanaf 30 jaar en wordt gegeven door docente Marthie Overeem. De cursus heeft 10 lessen van 2 uur, en de lessen vinden plaats op maandag van 20.00 tot 22.00 uur. De startdatum is maandag 4 oktober, met op 27 september een gratis proefles. Deelname kost € 100,00 plus € 5,00 aan materiaalkosten.

Inschrijven voor deze cursus kan via www.demuzen.nl en aanmelden voor de proefles kan door te mailen naar info@demuzen.nl. De Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Andere toneelcursussen

Ook voor toneelliefhebbers jonger dan 30 jaar heeft De Muzen diverse cursussen. Kijk op www.demuzen.nl voor alle mogelijkheden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie