Gratis proefles bij slagwerkensembles De Muzen

7 september 2021 om 13:51 Lokaal Deel je nieuws

Bespeel je slagwerk en lijkt het je leuk om in een groep muziek te maken? Doe dan mee met één van  de slagwerkensembles van De Muzen. Ter kennismaking is er op woensdag 29 september een gratis proefles. 

Er is een slagwerkensemble voor beginners. Zij repeteren op woensdag van 16.15 tot 17.15 uur. De slagwerkgroep voor gevorderde spelers repeteert op woensdag van 18.30 tot 19.30 uur. 

Leerlingen van deze ensembles leren samenspelen, grooves te creëren en ontdekken verschillen muziekstijlen. Er wordt in de lessen gespeeld op ongestemd slagwerk, zoals cajon, djembé, kleine trom en bekkens. 

Beide ensembles staan onder leiding van docent Romeo Cimarosti en hebben 37 lessen. Deelname kost op jaarbasis € 185,00. Leerlingen, die bij De Muzen een instrumentale of vocale jaarcursus volgen, krijgen 50% korting op de cursusprijs van het ensemble.

Aanmelden voor de proefles op 29 september kan door te mailen naar info@demuzen.nl. In de mail graag vermelden wat de geboortedatum van de deelnemer is en hoeveel ervaring er al is. 

De Muzen is gevestigd in Spectrum aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. Kijk voor meer info op www.demuzen.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie