Spectrum: versteviging vloeren en upgrade theaterzaal

6 september 2021 om 13:23 Lokaal Deel je nieuws

VEENENDAAL - Deze zomer is in opdracht van de gemeente Veenendaal in het gebouw Spectrum een aantal vloeren verstevigd. Het betreft hier zogenaamde ‘bubbledeck’ vloeren. Voor deze klus is gebruik gemaakt van een innovatieve techniek, door het gebruik van lijmankers.

Deze techniek maakt het mogelijk om zonder boren en breken een versterking te realiseren. Desalniettemin is het toch een flinke operatie geweest. Vloeren op de tweede en derde verdieping, maar ook in de theaterzaal en foyer, zijn verstevigd. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door Balm betonwerken.

De Muzen heeft van de gelegenheid gebruikt gemaakt om de licht- en geluidsinstallatie van de Spectrumzaal een upgrade te geven. Met deze upgrade wordt de zaal beter inzetbaar voor bijvoorbeeld voorstellingen, concerten, presentaties, lezingen en films. De installatie is ingericht op ‘plug-and-play’.

Iedere gebruiker kan zelf eenvoudig gebruik maken van een aantal vooraf ingestelde licht- en geluidinstellingen. Ook het gebruik van beamer en verschillende media is eenvoudig. Voor veeleisende voorstellingen kan er gewerkt worden vanaf een lichttafel en geluidstafel, waardoor voorstellingen op professioneel niveau ook mogelijk zijn.

De zaal in Spectrum is te huur. Vraag naar de mogelijkheden via info@demuzen.nl. Spectrum is gevestigd aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie