Leer rocken op de gitaar
Leer rocken op de gitaar Arjan van Bruggen

Leer rocken op de gitaar

2 september 2021 om 19:47 Muziek Deel je nieuws

Beginnende gitaristen die graag rock willen leren spelen, kunnen bij De Muzen aan de slag met de korte cursus Rockgitaar voor beginners. Leer in korte tijd de basis van rockgitaar met nummers van bands als Metallica, Nirvana en AC/DC.

In de lessen behandelt de docent de basis van rockgitaar, dit aan de hand van bestaande nummers. Aan bod komen onder andere powerchords, riffs, plectrumtechniek, bending, pull-offs, en het gebruik van een gitaarversterker. In korte tijd leer je verschillende bekende nummers en riffs spelen!

Start cursus Rockgitaar

De cursus wordt gegeven door de docenten Joost Zoeteman (op maandag) en Jürgen Uthleb (op dinsdag) en telt 8 lessen. Er wordt gestart zodra voldoende aanmeldingen binnen zijn (minimaal drie). Het lesmoment wordt in overleg met de cursisten vastgesteld.

Deelname kost € 78,50 voor cursisten tussen de 12 en 20 jaar, voor cursisten vanaf 21 jaar kost de cursus € 79,95.

Kijk voor meer informatie of om aan te melden op www.demuzen.nl. Bij vragen kan ook contact opgenomen worden via info@demuzen.nl. Op deze website vind je ook alle informatie over andere gitaarcursussen zoals ukelele, liedbegeleiding op gitaar, Spaanse gitaar en sologitaar rock & blues.

De Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie