Bedrijventerreinen Veenendaal zijn goed beveiligd

8 december 2016 om 22:31 Zakelijk

VEENENDAAL - Meer dan 220 ondernemers bezochten deze week het Eindejaarsevent 2016 van Ondernemend Veenendaal.

Gastspreker ‘Bram Jadtkovics’ had als potentiële inbreker de bedrijventerreinen van Veenendaal bezocht om te kijken hoe makkelijk of moeilijk het dievengilde zijn slag kan slaan. Naast een aantal confronterende individuele situaties, die vergezeld werden van nuttige tips, bleken veel zaken goed in orde te zijn.

Certficaten

Weinig zwerfvuil, goed onderhouden groen en nauwelijks defecte straatverlichting vielen positief op in Veenendaal. Mede dankzij de samenwerking tussen bedrijfsleven, Schipper Security, politie en brandweer zijn dit jaar dan ook weer de KVO-B certificaten toegekend.

Voorzitter MKB Nederland Michaël van Straalen deelde samen met burgemeester Wouter Kolff de 1ste exemplaren uit aan vertegenwoordigers van de samenwerkende organisaties, waaronder voorzitters van de Coöperatieve verenigingen van de verschillende bedrijventerreinen. Van Straalen complimenteerde Veenendaal als koploper op het gebied van effectief samenwerken.

Veelgehoord

Omdat bewustwording een belangrijk onderdeel van effectieve beveiliging is, leverde deze middag een bijdrage aan een nog veiliger Veenendaal. Tijdens de afsluitende netwerkborrel werd er druk nagepraat, onder andere bij de informatiestand van Schipper Security. Reacties waren: ‘interessant’, ‘nuttig’ en ‘een goede reminder’.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie