Afbeelding

Broekhuis en LaVita in actie voor De Meent

17 februari 2017 om 12:25 Zakelijk

In de showroom van Broekhuis Veenendaal wordt woensdagavond 12 april om 19.00 uur gefietst: een spinningmarathon waarvan 25 procent van de opbrengst naar De Meent in Veenendaal gaat. Twee Veenendaalse ondernemers zetten zich hiervoor in: Broekhuis Ford en LaVita Lifesytleclub.

VEENENDAAL - Wesley Routier, manager LaVita Lifestyleclub: “Ik liep al langer met de gedachte rond voor De Meent een spinningmarathon te organiseren. Toen Broekhuis mij benaderde met de vraag mee te helpen met hun spinningmarathon was de combinatie snel gemaakt. Wij zetten een professionele spinningmarathon op en hopen op heel veel steun en aanwezigheid van mensen uit Veenendaal”

Rijk Bouman, vestigingsdirecteur Broekhuis Veenendaal: “Broekhuis organiseert jaarlijks meerdere sportieve evenementen als funding voor de Broekhuis Helpt Foundation: ondersteuning van de Broekhuis school in Kenia waar kansarme worden opgeleid tot automonteur. De combinatie met fietsen voor De Meent als lokaal doel is een mooie en waardevolle aanvulling voor ons.” Van de totale opbrengst gaat 75% naar de Broekhuis Helpt foundation.


Woongroep

De Grift is een kleinschalige woongroep in de Meent waar zeven bewoners met dementie wonen. Om hen extra leefruimte te geven, is een overdekte serre een uitkomst. Totaal is er 26.000 euro nodig. Van de totale opbrengst gaat 25 procent naar De Grift.
Hoe werkt het?
Er zijn minimaal 100 fietsen. Er wordt gefietst van 19.00 tot 22.00 uur. De organisatie vraagt voor 1 uur fietsen 25 euro. Een fiets brengt deze avond dus minimaal 75 euro op.

Aanmeldingen gaan per fiets. Is drie uur te lang? Aanmelden met meerdere personen per fiets is ook mogelijk. Aanmelden: marketing@broekhuis.nl Graag met naam, tel. en het aantal te reserveren fietsen. Adres: Newtonstraat 9.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie