Danny van Bremen en Monique startten Moda om mensen met een kleine beurs te voorzien van kleding.
Danny van Bremen en Monique startten Moda om mensen met een kleine beurs te voorzien van kleding.

Sociaal initiatief MoDa ‘Beste winkel februari’

12 april 2017 om 10:15 Zakelijk

VEENENDAAL - Ook in 2017 is er de verkiezing ‘De beste winkel van Winkelstad Veenendaal’. Iedere maand wordt er een winnaar gekozen. Deze maand is dat ‘MoDa, tweedehands kleding’ aan Fluitersstraat 76b.

Dit is de winkel met de hoogste waardering en de meeste nieuwe Wugly reviews op de website winkelstadveenendaal.nl in die maand. In december strijden de winnaars van de maand om de titel ‘Beste winkel van 2017’.

Donaties

De beste winkel van Winkelstad Veenendaal in de maand februari is geworden ‘MoDa, tweedehands kleding’ aan Fluitersstraat 76b. MoDa is sinds december 2016 gevestigd in Veenendaal en kon al veel positieve reacties en (kleding)donaties in ontvangst nemen. MoDa kreeg van haar klanten een 9,3 gemiddeld, voornamelijk voor de service die bij MoDa geboden wordt.

Eigenaren Danny van Bremen en zijn partner Monique zijn dit sociale initiatief gestart om mensen met een kleine beurs te voorzien van kleding.

Zowel mannen als vrouwen kunnen bij MoDa terecht, maar er is ook kinderkleding in de winkel te koop voor een maximaal bedrag van 2 euro. Alle kleding bij MoDa wordt voor een vast bedrag van 50 cent, 1 euro en maximaal 2 euro verkocht.

Stichting Winkelstad Veenendaal feliciteerde MoDa met de titel ‘Beste winkel van februari’ en stelt dat het mooi is dat ‘’Veenendaal zulke sociale initiatieven rijk is.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie