Jubilerende Stichting Op Eigen Tenen deelt “Dikke Duim” uit.

2 april 2019 om 23:27 Algemeen

Veenendaal - Sinds een jaar is de Veenendaalse stichting Op Eigen Tenen landelijk actief om de emancipatie van mensen met autisme te bevorderen.

“Op Eigen Tenen” had niet durven dromen dat er een jaar later al zoveel positiefs te melden zou zijn.

10 Pluimen hebben zij inmiddels uitgereikt.

Hieruit zijn er drie gekozen die konden meedingen naar de “Dikke Duim”, dé publieksprijs voor de populairste Pluim. De “Dikke duim” is een wissel Award, speciaal ontworpen door Ellen Krol en vormgegeven dankzij de steun van Andes Meettechniek.

Het viel het bestuur niet mee om uit al die prachtige pluimen er 3 te selecteren. Uiteindelijk hebben de meeste stemmen de doorslag gegeven. De kanshebbers waren: Zwemschool Okidoki, Effectyf (re-integratie en job coaching) en Dierenpark Zie-Zoo.

Tijdens de viering van Het Eenjarig bestaan van de Stichting – op de prachtige locatie ‘In het pakhuis’ te Hemmen – kreeg Zwemschool Okidoki uit Heteren de wissel Award uitgereikt. Dit heugelijke moment werd voorafgegaan door een toespraak van de voorzitter van “Op Eigen Tenen”.

Daarbij was speciaal aandacht voor de inzet van de vrijwilligers. Huisdichter Co Woudsma droeg een gedicht voor dat hij speciaal voor de jubilerende Stichting heeft geschreven.

Het was een ontroerend moment toen Francis van Mullem en Wim Knap van Okidoki De “dikke duim” in ontvangst namen. De avond werd op ludieke wijze afgesloten, door een komische sketch van Breen men, van wie wij zonder twijfel nog veel vaker gaan horen.

Meer informatie kunt u vinden op:

www.ellenkrol.nl

www.andes-meettechniek.nl

www.opeigentenen.nl

www.inhetpakhuis.nu
www.cowoudsma.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie