Logo Stichting bewonerscommissie Engelenburg
Logo Stichting bewonerscommissie Engelenburg Foto: Bewonerscommissie

Burendag in wijk de Engelenburg

31 mei 2019 om 22:34 Algemeen

Op 28 september is het weer burendag, het bestuur van de bewonerscommissie Engelenburg wil op deze dag verbindingen leggen in de wijk.

Veenendaal - Middels een rommel- informatiemarkt met kinderattracties willen zij met bewoners in contact komen en bewoners met elkaar in contact brengen. Dit kan natuurlijk door met elkaar te spreken terwijl je langs de kramen loopt maar dit kan ook door samen een kopje koffie of thee te drinken bij de Regenboog. Net als andere jaren stelt de Regenboog de ruimte en de koffie en thee ter beschikking. Welke kinderattracties er komen is nog een verrassing maar we proberen wel iets spannends te huren.

Voor mensen die een kraam willen op de rommelmarkt, zij kunnen zich melden via voorzitter@bc-engelenburg.nl of telefonisch op 06-53124753. Helaas moeten we dit jaar een kleine bijdrage voor de kraam vragen ter hoogte van € 10,-. Let op wijkbewoners die zich aanmelden voor 30 juni hebben voorrang en verder zolang de voorraad strekt (maximaal 60 kramen)

Sponseren.

Wilt u ons sponseren dan kan dit door contact op te nemen via bovenstaand emailadres.

Vrijwilligers.

Mensen die ons tijdens burendag willen helpen kunnen zich ook aanmelden. We hebben mensen nodig bij de op en afbouw verder hebben verkeerregelaars nodig, hiervoor moet wel een test worden afgelegd.

We hopen op uw komst en eventueel uw medewerking.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie