Johan van der Zijden van JZ Fietstechniek met een Brinckers. "Ik kan ook van een gewone fiets een elektrische maken." (Foto: Marco Diepeveen)
Johan van der Zijden van JZ Fietstechniek met een Brinckers. "Ik kan ook van een gewone fiets een elektrische maken." (Foto: Marco Diepeveen) Foto: Marco Diepeveen

Veense fietsspecialist JZ Fietstechniek viert 10-jarig jubileum

18 september 2020 om 10:52 Zakelijk

Stap in het zadel van een stijlvolle Brinckers. Dit oer-Nederlandse e-bikemerk is sinds deze maand verkrijgbaar bij JZ Fietstechniek. Dit weekend houdt de jubilerende Veense fietsspecialist een introductieweekend van Brinckers.

VEENENDAAL - Het is precies tien jaar geleden dat Johan van der Zijden met JZ Fietstechniek zijn naam vestigde. “Het was middenin de economische crisis. Ik zat in de metaaltechniek en werd ontslagen. Wielrennen was mijn hobby en ik kluste wel eens aan een fiets. Zo ontstond JZ Fietstechniek.”

Ouderwets vakwerk 

In onderhoud en reparatie steekt Johan de meeste tijd. “Service aan racefietsen en mountainbikes is mijn specialiteit. Het gaat niet om kwantiteit, maar kwaliteit. Ouderwets vakwerk. Wekelijks melden zich klanten uit de regio. Fietstoeristen uit het hele land. Het doet me goed als ze na afloop een dankbaar appje sturen.”

Van gewone fiets naar elektrische

Geen enkele fiets kent voor Johan nog geheimen. “Ook met e-bikes kan ik lezen en schrijven. Ik blijf altijd cursussen volgen. Ik kan zelfs van een gewone fiets een elektrische maken.”

Openingstijden: ma t/m vr van 8.30 tot 17.30 uur. Zaterdag op afspraak. Er is een gratis haal- en brengservice, die gratis is in Veenendaal.

JZ Fietstechniek
Jacob van Ruysdaelstraat 9a
3904 XA Veenendaal
Tel. 0318-751088
www.jzfietstechniek.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie