ToyChamp-mascotte Champy begroette de klanten.
ToyChamp-mascotte Champy begroette de klanten. Foto: Pieter Vane

Opening ToyChamp Veenendaal

30 augustus 2021 om 09:15 Algemeen

Veenendaal - ToyChamp opende op 27 augustus 2021 haar 32ste winkel in Veenendaal.  Een winkel van ±1.600m² met een zeer ruim assortiment speelgoed, multimedia, school- en schrijfwaren, seizoenartikelen en gadgets.  

In de ToyChamp winkels wanen kinderen zich in verschillende droomwerelden. Dat is in Veenendaal niet anders. In de levensgrote shop-in-shops van onder andere LEGO, PLAYMOBIL en Schleich wordt er heel wat ingezet op beleving.  Honderden kinderen, ouders en grootouders keken hun ogen uit tijdens de openingsdriedaagse,  waarbij ook de ToyChamp-mascotte Champy heel veel kinderen begroette.

Het ruim bemeten pand aan de Brouwersgracht stond al jaren leeg.  Dat ToyChamp Veenendaal koos als volgende vestigingsplaats en daarbij dit specifieke pand uitkoos,  is geen toeval.  Veenendaal is een zeer dynamische gemeente met een veel groter aantal kinderen dan het Nederlands gemiddelde.  Bovendien heeft Veenendaal een regiofunctie en trekt de stad kooppubliek aan vanuit de omliggende gemeenten.  Door de komst van ToyChamp aan de Brouwersgracht komt er heel wat animo aan het Kees Stipplein en Thoomesplein,  waar de voorbije jaren heel wat geïnvesteerd werd in de verdere ontwikkeling van de stad.  Naast cultuur, restaurants en terrassen is daar dus nu veruit het grootste speelgoedaanbod van Veenendaal te vinden.

ToyChamp heeft er alle vertrouwen in succesvol te zullen zijn op deze locatie.  De coronacrisis heeft immers aangetoond dat mensen nood hebben aan fysieke contacten,  weze het bij het sporten,  bij het uit eten gaan of terrasjes doen,  bij het culturele evenementen,  bij het samen naar het werk gaan of bij het winkelen.  Met hun zeer ruime belevingswinkels komt ToyChamp meer dan tegemoet aan deze behoefte.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie