Afbeelding
BNI Pluto

BNI Veenendaal kijkt terug op succesvolle bezoekersdag

19 september 2023 om 08:55 Zakelijk

VEENENDAAL BNI Pluto heeft vrijdag achttien bezoekers op haar bijeenkomst ontvangen.  BNI is een professionele zakelijke netwerkorganisatie gebaseerd op het uitgangspunt ‘geven loont’. In Nederland zijn ruim 100 afdelingen actief en BNI Pluto, de afdeling in Veenendaal, heeft momenteel 29 unieke leden. Want naast de wekelijkse gestructureerde bijeenkomst op vrijdagochtend onderscheidt BNI zich ook door de samenstelling van de groep, per beroepsgroep kan er maar één bedrijf lid zijn.

BNI Veenendaal is een dynamische netwerkorganisatie, legt voorzitter Huib van Loon namens BNI uit. ,,Het is bij BNI niet alleen maar gezelligheid en een bitterbal. Van de leden wordt een inspanning verwacht en dit zorgt voor een steeds groter groeiend netwerk en uiteindelijk omzet voor de leden. Netwerken bij BNI is leuk, maar bedrijven draaien op financieel rendement. De concrete wijze van netwerken spreekt steeds meer ondernemers aan en hierdoor groeit het aantal leden bij BNI Pluto gestaag. Dat bleek ook op de bezoekersdag, want er werd door een bezoeker gelijk een aanvraag voor het lidmaatschap ingediend.”

Sinds afgelopen juni houdt BNI Veenendaal haar bijeenkomsten in het volledig nieuwe bedrijfspand van IW4 aan de Transformatorstraat 1. ,,De eerste contacten hierover zijn in het voorjaar met IW4 gelegd. BNI was op zoek naar een passende zakelijke ontvangstlocatie in Veenendaal voor haar ontbijt bijeenkomsten en kwam in contact met Martin van Wikselaar van IW4. Hij vertelde in hun nieuwe pand meer flexibele vergaderruimtes te krijgen en met zijn horeca team meer catering te verzorgen. Het team van IW4 verzorgt een compleet uitgebreid ontbijt voor de BNI leden en haar gasten.” 

De leden van BNI Pluto zijn zeer tevreden over de locatie. ,,Het nieuwe pand van IW4 is werkelijk prachtig en van alle nieuwe ontwikkelingen voorzien. De spreekruimtes zijn flexibel aan te passen en bieden voldoende ruimte voor grote groepen. Zo’n prettige locatie is niet alleen fijn tijdens de meeting, maar zorgt ook voor een nog professionelere uitstraling van BNI Veenendaal.”

BNI Pluto Veenendaal staat altijd open voor zakelijke bezoekers. Als je een bijeenkomst wilt bijwonen kan je hiervoor contact opnemen met de voorzitter, Huib van Loon 0318-763909. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie