Afbeelding
Makelaar Ginkel Bemmelen

Makelaar lachende derde: nieuwe video’s vallen in de smaak

· leestijd 1 minuut Zakelijk

VEENENDAAL Bij Makelaar Ginkel Bemmelen wordt heel wat afgelachen de laatste maanden. En niet alleen zij moeten nogal eens glimlachen. Verkopers en kopers doen dat ook.

Denise van der Ploeg neemt ons mee in wat er gaande is. ,,Wij maakten de afgelopen jaren best mooie filmpjes om woningen te presenteren op Funda. Maar wij merkten ook dat dit minder goed de specifieke eigenschappen van een huis of locatie vertelde. Daarom zijn we zelf, samen met ons professionele videobedrijf, video’s gaan maken waarin wij als makelaar figureren en waarin de highlights van de woning meer aan bod komen.”

,,En ja, je snapt het al. Wij zijn geen acteurs en het werd al snel een ‘take 7 of 8’. Veel shots moeten over, versprekingen, lachbuien die niet ingehouden konden worden, voorbijgangers die in beeld lopen. We hebben het allemaal al voorbij zien komen. Het levert steeds weer veel hilariteit op. Maar het meest belangrijk is natuurlijk dat het woningen op een nieuwe manier in beeld brengt. En dat merken we. De makelaarsvideo’s worden honderden keren bekeken op de diverse kanalen.”

,,Het blijft natuurlijk nog steeds een video. Een woning koop je met gevoel en die wil je toch echt van binnen zien”, vervolgt Denise. ,,Sinds dit jaar heeft de NVM weer de Open Huizen Dag op de kaart gezet. Afgelopen oktober Open huis waren er veel bezoekers bij de deelnemende woningen. En zijn er meerdere woningen verkocht naar aanleiding van zo’n bezoek.”

Een Open huis is een mooie gelegenheid voor kopers om zich te oriënteren op de woningmarkt. ,,Of toch maar eens echt binnen te gaan kijken bij die woning waar je al een tijdje online naar kijkt! Aangezien de volgende NVM Open huis pas weer in april wordt gehouden hebben wij, in overleg met onze woningverkopers, een nieuw Open huis voor dit jaar ingepland. Deze vindt plaats op 10 december aanstaande. Samen met de verkopers maken we het mogelijk dat je bij zo’n dertig woningen kunt gaan kijken. Informeer vast bij ons kantoor welke woningen dat zullen zijn en reserveer het in je agenda.’’

,,Zien we jou zaterdag 10 december tussen 11.00 en 13.00 uur? Houd de krant en onze socials in de gaten voor de deelnemende woningen!”

Dit artikel wordt u aangeboden door Makelaar Ginkel Bemmelen. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl).

Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Stilok brengt aantal programma’s fors terug maar blijft uitzenden rond kerkdiensten 13 uur geleden
Afbeelding
Jubilieum Rembrandt College wordt groots gevierd 15 uur geleden
Afbeelding
Uitvaartverzekering, kapitaal of natura? De specialist 15 uur geleden
Afbeelding
Vier kandidaten uit gemeente Rhenen voor SGP-lijst Provinciale Statenverkiezingen 17 uur geleden
Afbeelding
Nadenken over ja/ja-sticker voor Veenendaal 19 uur geleden
Afbeelding
Na bijna 40 jaar valt doek voor Snuffelshop 21 uur geleden
Afbeelding
Sinterklaas en Mrs. Harris in Filmhuis Veenendaal 22 uur geleden