Afbeelding
Kraamcentrum

Kraamcentrum opent vestiging in Ede

· leestijd 1 minuut Zakelijk

VEENENDAAL/REGIO Kraamcentrum Bunschoten opent op 5 oktober een tweede vestiging en wel in Ede. De aanbieder van kraamzorg kreeg de afgelopen jaren steeds meer aanvragen vanuit de regio Ede, Barneveld en Veenendaal en wil met de eigen vestiging aan de Van Heutszlaan 132 dichtbij aanstaande moeders en hun baby zijn. Kraamcentrum is de eerste kraamzorginstelling die een eigen locatie in Ede heeft. Iedere woensdag kunnen (aanstaande) moeders er vrijblijvend en zonder afspraak binnenstappen met hun vragen.

Kraamcentrum is een professionele en ervaren organisatie die al vanaf 1986 actief is. Vanuit Spakenburg heeft het met name klanten in de regio’s Eemland, het Gooi en Flevoland. Door de persoonlijke dienstverlening steeg het aantal aanvragen vanuit de driehoek Amersfoort-Arnhem-Apeldoorn, met name uit Ede, Veenendaal en omliggende dorpen.

Belangrijk is het vertrekpunt van Kraamcentrum: moeder en kind een onvergetelijke en onbezorgde kraamtijd bieden. Een kraamverzorgende zal daarom de zorg afstemmen op de wensen en verwachtingen van de moeder. Waar mogelijk zal elke dag dezelfde kraamverzorgende in het gezin zijn. Zij zorgt niet alleen voor moeder en kind, maar heeft ook tijd en aandacht voor andere gezinsleden. Van klanten krijgt Kraamcentrum een rapportcijfer 9,3.

BORSTVOEDING Kraamcentrum vindt borstvoeding de beste keuze voor moeder en kind. De instelling beschikt over het borstvoedingscertificaat en geeft voor en tijdens de kraamtijd voorlichting en informatie. Iedere dinsdag tussen 13.00 en 16.00 uur is er een speciale inloopmiddag voor (aanstaande) moeders. Deze is vrij toegankelijk. Kraamverzorgenden besteden tijdens de kraamtijd ook veel tijd en aandacht aan borstvoeding. Ze zorgen daarbij voor een goede overdracht naar het consultatiebureau.

NIEUWE COLLEGA’S Inmiddels heeft Kraamcentrum een team aan kraamverzorgenden die in de regio actief zijn. De komende periode verwacht de instelling een aantal nieuwe collega’s nodig te hebben. Nieuwe medewerkers zijn welkom om kennis te maken. Vanaf woensdag 5 oktober kunnen geïnteresseerden iedere woensdag zonder afspraak binnenlopen in het pand aan de Van Heutszlaan 132. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact te zoeken via 085 239 9910 of info@kraamcentrum.nl 

Dit artikel wordt u aangeboden door Kraamcentrum Bunschoten. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl)

advertentie
advertentie
Afbeelding
Bakken en smullen op Burendag in de buurt- en dorpshuizen 14 uur geleden
Afbeelding
Stormschade aan de Paddestoelenlaan 15 uur geleden
Afbeelding
Plaza Cultura geopend door wethouder Dylan Lochtenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Grebbeconcours voor paarden en pony’s op de Grebbeberg 18 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester Kats met Foodvalley naar Brussel 19 uur geleden
Afbeelding
Aanrijding tussen politieauto en personenauto Veenendaal 23 uur geleden
Afbeelding
Graciun verkoopt Straatnieuws in Veenendaal: ‘In Nederland ligt mijn toekomst’ gisteren