Afbeelding
Jan van den Brink

Postbesteller Astrid blij met elektrische driewieler: ‘De honden slaan niet meer aan’

9 januari 2022 om 11:55 Zakelijk

RHENEN Aan Astrid van Remmerden (55) uit Elst de eer om als eerste postbesteller in de gemeente Rhenen gebruik te maken van een gloednieuwe elektrische driewieler. ,,Die heb ik donderdag in Ede opgehaald en ik heb er gelijk post mee rondgebracht. Nu ik niet meer op een benzinebromfiets rijd, slaan de honden niet meer aan.”

Bij PostNL gaan alle benzinebromfietsen eruit. ,,Klimaat telt. Ook voor genoemd postbedrijf. Ik ben maar wat blij met dit vervoermiddel. Kan er alle poststukken op kwijt. Dat was niet altijd het geval met de benzinebromfiets. Het is een prachtige bromfiets. Ik voel me een beetje als Maxima. Ik zit als in een zetel. Zo lekker en deze fiets bedwingt met gemak alle ‘huchten’ en hoogteverschillen in Rhenen. Thuis heb ik de driewieler in de garage staan. Dan heb ik straks als de winter echt intreedt geen last van een koud achterwerk’’, aldus Astrid.

De Rhenense van geboorte werkte bij PostNL in Veenendaal eerst in de voorbereiding. Astrid: ,,Dat verhuisde destijds naar een andere plaats. Vervolgens was ik er vanwege een rugoperatie even uit. Maar inmiddels ben ik alweer vier jaar aan het werk als postbesteller. Ik heb al leuke reacties van de mensen gehoord. Ik ben blij met mijn mooie driewieler. Het is een fijn klimaatvriendelijk vervoersmiddel.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie