De kern van het Deense Lindberg is de bekende Deense traditie van discrete, klassieke elegantie en zorgvuldige eenvoud.
De kern van het Deense Lindberg is de bekende Deense traditie van discrete, klassieke elegantie en zorgvuldige eenvoud.

Samenwerking Lindberg en Optiversum Prummel Optiek

19 september 2018 om 09:02 Zakelijk

Al ruim 20 jaar werken Lindberg brillen en Optiversum Prummel Optiek heel fijn samen. Dan moet je elkaar haast wel vinden in dezelfde bedrijfsfilosofie.

Veenendaal - Beide bedrijven willen daarom iets speciaals doen. Nog net voordat de nieuwe collectie op de beurs in Parijs gepresenteerd wordt, is de complete Lindberg collectie op vrijdag 21 september en zaterdag 22 september in de zaak op de Kerkewijk 15 in Veenendaal te zien. Alle modellen en kleuren zijn dan te passen en te bewonderen. Mocht u dan uw favoriete montuur bestellen dan maakt u gebruik van een uitzonderlijke korting op deze bijzondere design monturen. Ook bestellingen van Lindberg monturen die op 21 en 22 september in onze filialen in winkelcentrum de Ellekoot in Veenendaal en in Leersum gedaan worden, maken gebruik van deze bijzondere korting.

Deense traditie

Met Lindberg Eyewear laat je de wereld zien dat je een andere mentaliteit hebt, en dat je een kenner bent op het gebied van uitzonderlijk design en hoogwaardige materialen. De kern van het Deense bedrijf is de bekende Deense traditie van discrete, klassieke elegantie en zorgvuldige eenvoud. Lindberg designs hebben al tientallen prestigieuze designprijzen gewonnen.

Jorn Lindberg is de grondlegger van het designmerk. Lindberg start in de begin jaren 80 en het bedrijf is in Denemarken gevestigd. Dit prachtige bedrijf wordt door kenners getypeerd als atelier. Zeker niet als laatste om zijn abstracte vorm en uitstraling. Alle Lindberg designers hebben de kracht om alles in hun ontwerp tot in perfectie door te voeren. Ze zien iedere keer weer de kans om verrassende nieuwe modellen in de herkenbare stijl te ontwerpen. Drie begrippen die het merk Lindberg omschrijven; functionaliteit, individualisme en design.

Geen massaproduct

Met enige trots bieden wij u deze mogelijkheid aan. Een prachtige hoogwaardige collectie monturen die de wereld van eyewear op zijn kop heeft gezet. Geen massaproduct en u bepaalt het design, de details en de materialen. Wees welkom op 21 en 22 september bij Optiversum Prummel Optiek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie