Afbeelding
Foto De Boer Dental

De Boer Dental opent nieuw magazijn in Harkema

· leestijd 1 minuut Partnercontent

De Boer Dental, actief in de medische wereld, heeft een nieuw magazijn in Harkema geopend. Dit magazijn dient als vervanging van de huidige magazijnen die her en der door de firma gebruikt werden. In de 4 loodsen die men voorheen huurde, lagen allerlei producten verspreid. Dit werkte allesbehalve efficiënt, aldus eigenaar Thomas de Boer.

“In de afgelopen jaren hebben we snel moeten schakelen. We kregen plots met een immense vraag naar onze producten te maken, terwijl ons assortiment ook snel breder/groter werd. Dit deed ons doen besluiten om loodsen in de buurt te huren, zodat we in ieder geval alle producten op konden slaan. Dit werd echter steeds minder handig; voor één order moesten we soms in alle loodsen zijn om producten op te halen. Met de komst van ons nieuwe magazijn komen alle producten op één plek te liggen. Dit gaat het werken voor ons makkelijker, sneller en efficiënter maken”.

Dat er nood aan een nieuw magazijn was, blijkt duidelijk uit de toelichting van Thomas de Boer. Dit was echter niet de enige reden om een nieuw magazijn te openen. Met dit nieuwe magazijn tracht De Boer Dental namelijk om óók de groei in de komende jaren in goede banen te leiden. Thomas de Boer verwacht niks anders dan een aanhoudende groei in de komende jaren.

De firma was jarenlang actief als groothandel in de wereld van tandartsproducten. Veel tandartspraktijken waren klant en alles liep op rolletjes, totdat de coronapandemie uitbrak. “Op dat moment wisten we even niet zo goed wat we moesten doen. Uiteindelijk besloot ik om de mouwen op te stropen en op zoek te gaan naar nieuwe businessmodellen. Op een ochtend besloot ik om me te richten op het importeren van corona gerelateerde producten. Zo haalde ik medische mondkapjes, nitril handschoenen en coronatesten in grote hoeveelheden naar ons land toe”.

Dit bleek uiteindelijk een schot in de roos te zijn want iedereen wilde een zelftest kopen. Naar dergelijke producten was een grote vraag, waardoor De Boer Dental al snel veel medische instellingen als klant kreeg. Het lag in de lijn der verwachting dat dit alléén tijdens de pandemie het geval zou zijn, maar deze instellingen zijn nu nog steeds klant. Dat de klanten bij De Boer Dental zijn blijven ‘plakken’, heeft onder meer met het assortiment te maken. In de afgelopen tijd heeft De Boer Dental haar assortiment namelijk nóg breder gemaakt. Voor alle medische producten kunnen medische instellingen bij de firma aankloppen.

Dit alles heeft De Boer Dental doen besluiten om een compleet nieuw pand te laten bouwen. Dit pand is gevestigd op Bolster 20 te Harkema en moet de groei in de komende jaren in goede banen leiden.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Bakken en smullen op Burendag in de buurt- en dorpshuizen 13 uur geleden
Afbeelding
Stormschade aan de Paddestoelenlaan 15 uur geleden
Afbeelding
Plaza Cultura geopend door wethouder Dylan Lochtenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Grebbeconcours voor paarden en pony’s op de Grebbeberg 18 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester Kats met Foodvalley naar Brussel 19 uur geleden
Afbeelding
Aanrijding tussen politieauto en personenauto Veenendaal 23 uur geleden
Afbeelding
Graciun verkoopt Straatnieuws in Veenendaal: ‘In Nederland ligt mijn toekomst’ 23 uur geleden