Ilonka Cornelisse van Stichting Khair Veenendaal en Aziza Al Bochtri van Casa Ummi
Ilonka Cornelisse van Stichting Khair Veenendaal en Aziza Al Bochtri van Casa Ummi Edward Salemink

Actie cadeaukaarten Stichting Khair Veenendaal geslaagd

20 november 2023 om 14:56 Lokaal Deel je nieuws

Stichting Khair Veenendaal riep onlangs de inwoners van Veenendaal op hun Postcodeloterij cadeaukaart weg te geven aan hen. Daarmee worden boodschappen gedaan voor de voedselpakketten die Khair verstrekt. Zo’n 25 gezinnen ontvangen tweewekelijks zo’n pakket. De ontvangers komen nét niet in aanmerking voor hulp van de Voedselbank. De Stichting helpt iedereen die vastloopt in de samenleving op het gebied van gezondheid, financiën, (sociale) veiligheid en biedt praktische hulpverlening. Andere projecten zijn de vrouwenempowergroep en het meidencentrum. 

Khair is blij te kunnen melden dat de actie geslaagd is. “Gulle gevers hebben de cadeaukaarten en zelfs geld in de box gedaan die bij Casa Ummi, het lunchrestaurant aan het Kees Stipplein, op de toonbank stond. Een aantal mensen schonk een cadeaubon die besteed kan worden bij Casa Ummi”, aldus Najma Kadri, initiatiefnemer van Khair. “Er moest iets gebeuren, want de bodem van onze portemonnee raakt in zicht en we willen de mensen blijven helpen. Namens Khair en de gezinnen wil ik iedereen bedanken voor de hulp en Casa Ummi voor de mooie samenwerking”. 

Aangezien Khair (nog) geen subsidie ontvangt, is men afhankelijk van giften. Vrijwilligers dragen nu zelf een deel van de kosten. Wilt u na het lezen van dit bericht een donatie doen? Dat is uiteraard mogelijk. Het rekeningnummer van de Stichting is NL 12 INGB 0102 7005 91. Graag erbij vermelden dat het om steun gaat voor de voedselpakketten. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie