Vader sluit dochter emotioneel in de armen.
Vader sluit dochter emotioneel in de armen. CN Fotografie

Eerste Veenendaalse wensvervulling

29 maart 2022 om 23:23 Lokaal Deel je nieuws

De in Veenendaal gevestigde stichting Bliss to Shine bestaat al een aantal jaar en zet zich in voor thuiswonende kinderen die in het gezin te maken hebben met kanker. De stichting vervult wensen voor deze kinderen/gezinnen. Bliss to Shine opereert landelijk, maar op woensdag 23 maart vond de eerste Veenendaalse wensvervulling plaats!

Dubbel sentiment

Doorgaans leren medewerkers de betrokkenen pas kennen gaande het traject van aanvraag tot en met de uitvoering. Dit keer echter, ging het om het gezin van één van de vrijwilligsters van de stichting, Bellona Bosboom. 

Bellona heeft net zelf trajecten achter de rug, die op haar pad kwamen na de diagnose kanker. Schoon verklaard en klaar om samen met echtgenoot Cor het leven nog vele jaren met elkaar te vieren. Tot dezelfde ziekte zich bij Cor openbaarde en de vooruitzichten erg somber stemden. 

Eva heeft een wens

De kans is groot dat Cor zijn dochter Eva nooit in trouwjurk zal zien verschijnen, en haar wens was dan ook snel geformuleerd. Bliss to Shine ging dat regelen en deed er nog een schepje bovenop. De trouwreportage van Cor en Bellona zou ook nog eventjes dunnetjes overgedaan worden.

Bliss to Shine, die alles geheel belangeloos organiseert, heeft opnieuw het onderste uit de kast gehaald om het gezin een onvergetelijke dag te bezorgen. Kapsels, visagie, nagels, trouwjurk, corsage, vervoer, een kasteel, een fotograaf en catering. Alles werd tot in de puntjes geregeld. Als afsluiting heeft het gezin nog een 3D handen afdruk aangeboden gekregen om hun verbintenis te vereeuwigen. En daarmee was de eerste Veenendaalse wens een feit, gezien de thuisbasis van de stichting toch een ‘wapenfeit’!

Deze Special Day, zoals de stichting de wensdagen noemt, werd mede mogelijk gemaakt door: Bruidsmode Corale B.V. Veenendaal, AMI Kappers Veenendaal, Valentino Flowershop Veenendaal, The Nail Pimp Rhenen, DeMaes Cateringservice, Ellen van Bouter-van Rijnbach, Autobedrijf Perry Roelofs Barneveld, Bliss Cosmetics Veenendaal, Kasteel Amerongen, CN Fotografie Veenendaal en Dewi van Dreven Creations Rhenen. Zonder deze partners was deze dag niet mogelijk geweest.

Voor meer informatie www.blisstoshine.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie