Aubade op de markt
Aubade op de markt Jolijn Lemstra

Koningsdag weer met diverse activiteiten in centrum Veenendaal

27 maart 2022 om 09:53 Evenementen

VEENENDAAL Koningsdag wordt dit jaar weer uitgebreid gevierd in het centrum van Veenendaal. Dat heeft de organisatie van het evenement laten weten.

,,Wat zijn we blij dat wij op Koningsdag weer een programma mogen organiseren in het centrum van Veenendaal. Vorig jaar was het programma volledig online. Een geslaagde inzet, met veel dank aan de diverse partijen die hier een bijdrage aan hebben geleverd. Maar we maken toch liever een echt oranje-feestje, in het centrum van Veenendaal.”

INSCHRIJVEN Voor sommige activiteiten is de inschrijving geopend. ,,Zo moet je voor de kinderkleedjesmarkt een kleedje reserveren. De reserveringen voor een plek in de Hoofdstraat en Hoogstraat gaan snel, let op er is beperkt ruimte, dus reserveer je kleedje! Ook voor het online Fifa toernooi kan je alvast inschrijven. Kijk hiervoor op www.27april.info.” 

TRADITIES ,,Uiteraard zijn er meer tradities die wij graag in ere houden, zoals de aubade ‘s ochtends op de Markt met aansluitend de fietsversierwedstrijd en ‘s middags de finale van het schoolvoetbaltoernooi. Dit jaar hebben we gekeken waar we nog kunnen verbeteren, zo gaan we voor het tweede jaar een Fifa (online) voetbaltoernooi organiseren en hebben we de Oranjeroute opgefrist”, laat de organisatie weten.

Wil je het voorlopige programma al bekijken? Kijk dan op www.27april.info 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie