Afbeelding
Ted Walker

Zwembad De Vallei versoepelt coronamaatregelen

18 september 2021 om 07:25 Corona

VEENENDAAL De coronamaatregelen worden volgende week verruimd. De verruimingen (geen verplichte 1,5 meter afstand) gaan in vanaf zaterdag 25 september. Dat maakt dat er bij Zwembad De Vallei in Veenendaal weer meer mogelijk wordt.

Mensen hoeven geen 1,5 meter afstand meer te houden. Voor recreatief zwemmen betekent dit dat er meer bezoekers welkom zijn en dat bezoekers zich vooraf niet meer hoeven in te schrijven. Ook voor warmwaterzwemmen en vrouwenzwemmen hoeven bezoekers zich niet meer in te schrijven.

WEL INSCHRIJVEN Voor aquasporten, banen zwemmen en ouder- en kindzwemmen hoeven deelnemers ook geen 1,5 meter afstand meer te houden. Om inzicht te geven in de bezetting en plezierig te kunnen sporten houdt het zwembad voor deze groepen wel vast aan vooraf inschrijven. Het aantal beschikbare plekken is voor deze activiteiten opgehoogd. Bewegen op maat is een besloten groep. Daarom is inschrijven niet meer nodig.

BANEN ZWEMMEN Het Veenendaalse zwembad gaat vanaf 25 september soepeler om met de tijdvakken van het banen zwemmen. Wil je langer zwemmen dan 1 uur? Dan kun je blijven en hoef je niet voor een extra tijdvak in te schrijven.

DOUCHEN Vanaf zaterdag 25 september zijn douches weer toegankelijk.

HORECA Vanaf 25 september is voor het bezoeken van de horeca in Zwembad De Vallei een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Het toegangsbewijs is geldig als iemand volledig is gevaccineerd, recent van COVID-19 is hersteld of negatief op het coronavirus is getest. Naast het coronatoegangsbewijs is consumptie in onze horeca verplicht.

Op de website van Zwembad De Vallei staat meer informatie over de activiteiten die wel of niet doorgaan, over de richtlijnen die nog altijd gelden en voor het aanmelden voor activiteiten. Kijk hier voor meer informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie