Tijdens de soos van Zorginstelling Zideris is afgelopen woensdag Prinses Wendy door Prins der Cunehearen Le Mar d’n 2e, benoemd tot Prinses Carnaval van Zideris 2023.
Tijdens de soos van Zorginstelling Zideris is afgelopen woensdag Prinses Wendy door Prins der Cunehearen Le Mar d’n 2e, benoemd tot Prinses Carnaval van Zideris 2023. Zorginstelling Zideris

‘Prinses Wendy’ benoemd tot Prinses Carnaval van Zideris 2023

Activiteiten

RHENEN Traditiegetrouw organiseren de Cunehearen in samenwerking met Recreatie Zideris op donderdag 16 februari het groots Zideris Carnavalsbal voor mensen met een geestelijke beperking in Bollee Rhenen. Na een aantal sobere jaren ziet het er naar uit dat het dit jaar eindelijk weer gaat gebeuren. Dat laten zij weten in een persbericht.

Dat het even rustig is geweest bleek wel uit het enthousiasme waarmee Prins Le Mar en zijn gevolg afgelopen woensdag, tijdens de prinsverkiezing, werd ontvangen door de cliënten. In een vol ‘Platform’ op het terrein van Zideris kwamen herinneringen boven. Er werd gehost en gedanst tot in de kleine uurtjes.

Het hoogtepunt van de avond was de verkiezing van de Prins(es) van Zideris 2023. Stralend van geluk kwam Wendy aan het begin van de avond binnen met haar ouders. Toen uiteindelijk het moment daar was en zij door Prins Le Mar haar ketting, prinsessencape en steek uitgereikt kreeg was ‘Prinses Wendy’ niet meer van de dansvloer af te krijgen.

Duidelijk was dat alle cliënten van Zideris uitkijken naar hun feest in Bollee. Het belooft een mooie avond te worden met optredens van diverse artiesten.

Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Kinderactiviteiten in Bibliotheek Veenendaal tijdens voorjaarsvakantie 2 uur geleden
Afbeelding
Reizigers waarderen Veenendaalse stations beter dan vorig jaar 7 uur geleden
Afbeelding
'Als de sirene afgaat, hebben we 's avonds Club'95' 10 uur geleden
Afbeelding
Vragen uit Veenendaal aan GGD over mislukken digitaal kinddossier 22 uur geleden
Afbeelding
'Actiegroepen tegen windturbines krijgen adviserende rol bij gemeente Ede' gisteren
Afbeelding
Burgemeester Kats leest voor op basisschool TOV 2 feb, 16:36
Afbeelding
Nieuwe laptops voor drie goede doelen in Veenendaal 2 feb, 12:46