Karel Boonen, directeur-bestuurder Rhenam Wonen en Barth van Eeten, wethouder gemeente Rhenen
Karel Boonen, directeur-bestuurder Rhenam Wonen en Barth van Eeten, wethouder gemeente Rhenen Carine Kuipers

Impressie van nieuwbouw appartementencomplex aan de Lijsterberg in Rhenen

22 juni 2022 om 17:45 Lokaal Deel je nieuws

Dit bord geeft een impressie van het nieuw te bouwen appartementencomplex aan de Lijsterberg in Rhenen. De bouw wordt gerealiseerd door Bouwbedrijf Van Driesten B.V. uit Harskamp.

Het bouwplan omvat de bouw van 20 appartementen met bijbehorende parkeerplaatsen die volgens de normen van Woonkeur worden gebouwd. Zij zijn levensloopbestendig. Dat wil zeggen dat de appartementen voldoende niveau hebben aan gebruikskwaliteit, toegankelijkheid, flexibiliteit en aanpasbaarheid. Het complex met 20 appartementen is een ontwerp van InTex Architecten uit Arnhem. Het gebouw bestaat uit twee vleugels met daartussen een entree met trappenhuis en lift. De vleugel langs de Lijsterberg heeft twee woonlagen en de andere vleugel achter op het terrein heeft drie woonlagen. Op het eigen terrein van het wooncomplex komen 28 parkeerplaatsen en een binnentuin.

De doelgroep die voor deze woningen in aanmerking komt is één- en tweepersoonshuishoudens. Bijzonder aan de uitwerking is dat dit het eerste appartementencomplex wordt dat door Rhenam gasloos wordt gebouwd.

Met de voorbereidende werkzaamheden is inmiddels gestart.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie