foto Waled
foto Waled Welzijn Rivierstroom

Aan tafel met kinderburgemeester Waled: schuift u ook aan?

13 mei 2022 om 23:58 Lokaal Deel je nieuws

Op donderdag 9 juni organiseert kinderburgemeester Waled Al Deyar Bakrle (12) samen met Welzijn Rivierstroom een avondmaaltijd voor oudere inwoners (65+) van Achterberg, Elst en Rhenen. Waled nodigt ook een aantal van zijn vrienden en vriendinnen uit. Samen koken en eten met jong en oud: het wordt een super gezellige avond!

Wat koken we?

Waled wist meteen welk voorgerecht hij wil maken: tabouleh, een salade op basis van bulgur. Zijn moeder heeft een super lekker recept, zegt Waled: “Dat moet iedereen een keer geproefd hebben!” Daarnaast staan er gehaktballetjes in tomatensaus, pasta en bonen op het menu. Als toetje is er ijs. Burgemeester Hans van de Pas zal ook een hapje mee eten.

Datum:            donderdag 9 juni

Tijdstip:           16.00 – 19.30 a 20.00 uur

Locatie:           Buurtgarage, Valleiweg 16, Rhenen

Wie:                65+ inwoners Achterberg, Elst en Rhenen

Kosten:           gratis

Oproep

Waled zoekt ook nog 1 of 2 personen die van te voren met hem boodschappen willen gaan doen. Wilt u dit doen? Geef dit dan bij opgave door aan Elle.

Eet u mee? Opgeven verplicht

Opgeven voor ‘Aan tafel met kinderburgemeester Waled’ kan bij Elle Joosten via 0619426967 of buurtgarage@rhenen.nl. Graag voor maandag 6 juni 12.00 opgeven. Er is beperkt ruimte, dus vol = vol. Voor vragen kunt u ook terecht bij Elle.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie