Tineke Bette
Tineke Bette ChristenUnie Veenendaal

Afscheidsreceptie voor Henk van Soest en Tineke Bette

6 mei 2022 om 14:58 Lokaal Deel je nieuws

Op maandag 16 mei zal de ChristenUnie Veenendaal officieel afscheid nemen van de oud-raadsleden Henk van Soest en Tineke Bette. Dat willen we vormgeven door het organiseren van een receptie van 16.00 uur – 18.00 uur in zalencentrum Eltheto op de Fluitersstraat 2 in Veenendaal. 

Henk en Tineke hebben na de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart afscheid genomen van de gemeenteraad en mogen terugkijken op een mooie staat van dienst! Henk zat sinds 2000 in de gemeenteraad en is tussentijds ook nog een aantal jaren wethouder geweest. Daarvoor was hij al onderdeel van het bestuur van de RPF en later de ChristenUnie. Tineke kwam in 2002 in de gemeenteraad door veel voorkeursstemmen te krijgen. Dit mandaat heeft ze de afgelopen 20 jaar meer dan waargemaakt in al het goede werk dat ze voor Veenendaal heeft gedaan. 

Namens het bestuur en fractie van de ChristenUnie Veenendaal nodigen we maatschappelijke organisaties, inwoners van Veenendaal en leden van de ChristenUnie Veenendaal van harte uit om Henk en Tineke de hand te schudden onder het genot van een drankje. Tot ziens op maandag 16 mei tussen 16.00 uur en 18.00 uur in Eltheto! 

Henk van Soest
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie