Klassiek ballet voor volwassenen bij De Muzen
Klassiek ballet voor volwassenen bij De Muzen Arjan van Bruggen

Proefles klassieke dans voor volwassen beginners bij De Muzen

19 januari 2022 om 14:03 Lokaal Deel je nieuws

VEENENDAAL - Voor iedereen vanaf 21 jaar die altijd al eens aan klassieke dans heeft willen doen, maar bij wie het er nooit van gekomen is, organiseert De Muzen donderdag 10 februari een gratis proefles klassieke dans voor beginners. Bij voldoende animo wordt ook aansluitend gestart met een cursus.

De proefles is bedoeld voor volwassenen die nog nooit gedanst hebben en die graag een kennis willen maken met klassieke dans. Ook volwassenen die in de jeugd gedanst hebben en het graag weer willen oppakken, zijn van harte welkom om mee te dansen.

De proefles vindt plaats van 20.30 tot 21.30 uur in de danszaal van Spectrum en wordt gegeven door docent Matthias Löffler. Aanmelden voor de proefles is noodzakelijk en kan via info@demuzen.nl. Meer informatie over de cursus is te vinden op www.demuzen.nl. Voor aanvang van de les zal de docent vragen naar het Corona Toegangsbewijs (CTB). Zonder het CTB kan helaas niet worden deelgenomen aan deze les.

Danslessen voor volwassenen

Naast de cursus klassieke dans voor beginners, zijn er bij De Muzen meer mogelijkheden voor danslessen voor volwassenen. Er is een klassieke dans-groep voor half gevorderde dansers, een voor gevorderde dansers en een voor dansers vanaf 50 jaar. Daarnaast kunnen volwassenen ook aan de slag met tapdance. Op www.demuzen.nl is alle informatie over deze dansgroepen te vinden.

De Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden via info@demuzen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie