logo Win-Win Café
logo Win-Win Café Win-Win Café

we zijn er nog!!!!

21 november 2021 om 13:36 Lokaal Deel je nieuws

Ondanks alle corona perikelen die ons al ruim anderhalf jaar in hun greep houden bestaat het Win-Win Café nog steeds. 

Het Win-Win Café is een stichting die werkzoekenden, zzp’ers en werkgevers wil verbinden. Elke donderdagmorgen (9.30u - 12.00u) kunnen deze groepen elkaar ontmoeten in wijkcentrum Panorama aan De Tinneweide 144a in Veenendaal. Onder het genot van een kopje koffie/thee is er de gelegenheid om te netwerken en met elkaar te kijken naar mogelijkheden. Mogelijkheden om elkaar te helpen aan een baan of opdrachten. In verband met de corona situatie houden we voldoende afstand maar zijn zeker niet afstandelijk. 

Onze coördinator, Ria Brinkhuis, is elke donderdag aanwezig. Zij is loopbaancoach en biedt individuele coaching, workshops en de cursus “Herken je Kracht”  waarin je erachter komt welk werk bij jou past: waar krijg jij energie van, wat heb jij te bieden? Ria kan ook met je meekijken naar sollicitatiebrieven en je C.V.   

Het Win-Win Café organiseert nog veel meer workshops. Er zijn workshops over kleding, stijl en jezelf presenteren op Social Media. Verder zijn er workshops over het starten van een eigen bedrijf, in praktische en juridische zin en werken we samen met een aantal uitzendbureaus en (thuis)zorgorganisaties. Al deze workshops en trainingen worden gegeven door professionals. Zoals je leest is er genoeg te doen in het Win-Win Café. 

We hopen je snel te mogen begroeten in het Win-Win Café. Welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie