De kinderen vragen uw hulp voor hun optreden.
De kinderen vragen uw hulp voor hun optreden. Arie Verhoog

Fear Builds Walls - help het kinderkoor (en de Basiliek en de band)

17 november 2021 om 11:39 Lokaal Deel je nieuws

Op het programma van de Basiliek in Veenendaal staat op 30 december een prachtige muzikale jaarafsluiting. Alle TOP 2000 nummers van Pink Floyd worden dan perfect uitgevoerd door Nederlands beste coverband Pink Floyd Project. De mooiste nummers komen voorbij: Comfortably Numb, Echoes, Wish You Were Here, Shine on you Crazy Diamond en natuurlijk Another Brick in the Wall en meer.  
Al jaren treedt het kinderkoor van Wereldkidz Mozaiek Petenbos uit Veenendaal met dit laatste nummer op bij de concerten van Pink Floyd Project.
Het zijn moeilijke tijden voor theaters en artiesten, grote onzekerheden en veel afgelastingen. Dat dreigt nu ook weer voor het komende Top 2000 concert in de Basiliek.
Welke maatregelen uit Den Haag ons te wachten staan weten we natuurlijk niet. Iedere keer is het bij een nieuwe persconferentie afwachten. Of het concert in de Basiliek mag doorgaan is afwachten, zelfs als het helemaal een concert met zitplaatsen wordt.
Op dit moment is er nog een probleem. Door de onzekerheid worden er ook te weinig kaarten verkocht. Dat probleem zou zeker samen op te lossen zijn. Begrijpelijk dat fans van de muziek van Pink Floyd op dit moment twijfelen of kaarten kopen wel zin heeft, maar de Basiliek heeft oplossingen klaar staan.
 
Als het mag als zitconcert en er zijn voldoende kaarten verkocht kan het doorgaan en sluiten de aanwezigen het jaar geweldig af met prachtige muziek.
Als het niet door kan gaan, verplaatst de Basiliek in overleg met de band het concert en de kaarten blijven gewoon geldig.
Mocht het concert helemaal gecanceld worden krijgt iedereen het geld terug.

De 25 kinderen van het Veense Pink Floyd Project kinderkoor staan te trappelen om weer op te treden met de band. Een geweldige ervaring voor hen en voor het publiek. Zij hopen (net als de band en de Basiliek) dat het concert mag en kan doorgaan omdat de fans “gewoon” een kaartje kopen.
Daarom deze oproep om te helpen. Ga naar de site van de Basiliek of van Pink Floyd Project en koop een kaart voor het concert op 30 december.

Het kinderkoor
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie