Counter van Blàài
Counter van Blàài Sabine van Manen

Word de nieuwe blààimaker van Grand café Blàài

16 november 2021 om 15:22 Lokaal Deel je nieuws

Grand Café Blàài – gevestigd in de Cultuurfabriek – is opzoek naar een nieuwe collega voor 20 uur per week

Vanaf januari 2022 krijgen de Bibliotheek en zo ook Grand café Blàài, ruimere openingstijden. Waar het nu nog vijf dagen in de week geopend is, is het vanaf januari zeven dagen per week geopend. Dit betekent dat er versterking nodig is binnen het team van Grand Café Blàài. Zie jij jezelf hier wel werken? Twijfel dan niet en reageer voor 1 december!

Wat ga je doen?
Grand Café Blàài werkt met een zelfbedieningsconcept. Dit betekent dat de gast zelf zijn of haar bestelling bij de balie doet en deze ook zelf meeneemt naar een plekje. Ga jij hier werken, dan houd jij je dus vooral bezig met het bereiden van eten en drinken en het opnemen en afrekenen van de bestelling. Maak bijvoorbeeld een grote pan verse soep, beleg broodjes, zet koffie, bak taart en noem maar op! Blàài bestaat op dit moment uit een klein team met vrolijke blààimakers die staan te trappelen er een nieuwe collega bij te krijgen.

Wie ben jij?
Bij Grand Café Blàài worden ze nou echt blàài van een hartelijk gastvrouw of gastheer die horeca-ervaring heeft, plezier heeft in het werken en omgaan met mensen, zelfstandig en stressbestendig is en affiniteit heeft met de diversiteit van De Cultuurfabriek. Omdat Grand Café Blàài per 2022 ook op de zondag geopend zal zijn en toekomstig misschien ook in de avonden, is het van belang dat je bereid bent ook op deze momenten te werken en dat je open staat voor flexibele werktijden.

Praktische informatie
De openstaande vacature voor horecamedewerker is voor 20 uur per week, op basis van een jaarcontract. De salariëring is volgens de CAO Openbare bibliotheken schaal 3. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan een kijkje op de website van Bibliotheek Veenendaal.

Ben jij helemaal enthousiast geworden en zie jij jezelf al aan het werk gaan bij Blàài? Reageer dan voor 1 december door te mailen naar C. de Kuijper (cdkuijper@bibliotheekveenendaal.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie