Bart Oosterhoff
Bart Oosterhoff Wilmar Boer van Beeldvoerders

Bart Oosterhoff nieuwe lijsttrekker ChristenUnie Rhenen

26 oktober 2021 om 17:59 Lokaal Deel je nieuws

Het bestuur van de ChristenUnie in Rhenen heeft Bart Oosterhoff voorgedragen als nieuwe lijsttrekker voor de verkiezingen in maart volgend jaar. Dat betekent dat Nico Drost na drie keer de kar getrokken te hebben, niet meer zal terugkeren in de gemeenteraad van Rhenen. Rien van Harten, voorzitter van het bestuur in Rhenen: “Nico gaat zijn tijd en aandacht meer aan andere zaken geven, zoals een studie, maar wij zijn heel blij dat Bart het stokje wil overnemen. Wij hebben alle vertrouwen in hem.”

Bart Oosterhoff (55 jaar) woont in Achterberg, is getrouwd en vader van vier kinderen. Bart is sinds het voorjaar van 2018 betrokken bij de Rhenense gemeenteraad als fractievolger van de ChristenUnie. Bart Oosterhoff is blij met zijn voordracht: “Ik zie ernaar uit mijn steentje bij te dragen aan een gezond en sociaal Rhenen . Ik wil opkomen voor mensen die zelf hun stem niet kunnen of durven laten horen.  Want als gemeenteraad moeten we recht doen aan alle inwoners van Rhenen.

Op de rest van de lijst die het bestuur deze week aan de leden stuurde, staan ook vertrouwde namen. Op plaats twee het huidige raadslid Astrid Rooseboom, op de derde plek is Arjan Grevengoed geplaatst. Nummer vier is Corneel van den Bor, die na een periode van afwezigheid ook weer boven in de lijst te vinden is. De leden van de ChristenUnie in Rhenen spreken zich in november definitief uit over de lijst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie