Kasteel Biljoen
Kasteel Biljoen GL&K

Vrijwilligers tuinonderhoud Biljoen

19 oktober 2021 om 21:54 Lokaal Deel je nieuws

VELP – De hovenier van landgoed Biljoen wil graag in contact komen met enthousiaste mensen ter versterking van de vrijwilligersgroep op landgoed Biljoen in Velp.

Elke donderdag werkt een groep vrijwilligers in het monumentale park, waar zij onder andere snoeien, schoffelen en bladruimen. Buiten zijn in een prachtige omgeving, in een gezellig vrijwilligersteam en diverse voordelen die een vrijwilliger van Geldersch Landschap & Kasteelen krijgt staan daar tegenover. 
Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden op www.glk.nl/vrijwilliger of direct contact opnemen met hovenier Thies Koggel op tel. 06 - 13 50 40 19 of t.koggel@glk.nl.

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met hovenier Thies Koggel op tel. 06 - 13 50 40 19 of t.koggel@glk.nl.

Geldersch Landschap & Kasteelen beheren natuurterreinen, kastelen en landgoederen. 
We willen de karakteristieke rijkdom van Gelderland behouden en beschermen zodat iedereen er nu en in de toekomst van kan genieten. De brede steun van donateurs, vrijwilligers, bedrijven, fondsen, overheid en de Nationale Postcode Loterij maakt het mogelijk dat wij ons werk kunnen doen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie