Auto herfst en app route
Auto herfst en app route RLLY

RLLY organiseert in de herfstvakantie een kids proof herfstrally met leuke en herfstige opdrachten.

13 oktober 2021 om 10:35 Lokaal Deel je nieuws

Veenendaal- RLLY organiseert een kids proof herfstrally die start in Veenendaal. Dit is een auto speurtocht geheel in het teken van de herfst waarbij er met diverse opdrachten kennis kan worden opgedaan van de omgeving. Een leuke een leerzame bezigheid voor ervaren & onervaren in de herfstvakantie.

De kids proof herfstroute

De autoroute start in Veenendaal bij de Pannenkoekenrestaurant de Bijenmarkt. Hier wordt iedereen ontvangen met een drankje en wat lekkers. Eenmaal de route gestart leidt het kompas in de app naar de leukste plekken van de omgeving waarbij er met de verschillende opdrachten wat geleerd kan worden. De navigatieskills kunnen dus goed geoefend worden. De hele autoroute staat in het teken van herfst. De kinderen ontvangen bij aanvang een leuke goodiebag die nodig is bij het oplossen van de opdrachten.

Actief & leerzaam

Deze route wordt in de herfstvakantie (regio Noord, midden en zuid) aangeboden vanaf woensdag tot en met de zondag, week 42 en week 43. Het is een uitje dat voor iedereen toegankelijk is waarbij de omgeving op een interactieve manier verkent kan worden.

De herfstrally kan worden aangeschaft op www.rlly.eu/herfstrally

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie